Sund Kost >> Sunde Måltider

Næringsstoffer I Merlot

Den gennemsnitlige Amerikanske voksne drikkevarer om en flaske vin per måned, efter at Vinen Institut. Rødvin udgør en støt stigende andel af Usa ' s forbrug af vin, og merlot er en af de mest populære årgange. En 5-fluid ounce servering af merlot indeholder ca 123 kalorier, med noget fedt eller kolesterol og en ubetydelig mængde af protein. Merlot er dog indeholde en række vigtige vitaminer og mineraler. Det er også en væsentlig kilde til antioxidant forbindelser, der kan mindske risikoen for alvorlige medicinske problemer.

Kulhydrater

Hver 147 gram med servering af merlot giver 3.69 gram kulhydrater eller 12 procent af den samlede kalorie indhold af merlot. Dette beløb svarer til 1 procent af den anbefalede daglige tilførsel af kulhydrater, der USDA rådgiver for en sund voksen efter en 2,000 kalorie diæt. Næsten 1 gram af merlot er kulhydrat-indhold leveres af simple sukkerarter. Disse sukkerarter som glukose, er ikke det samme som sukker alkoholer, som er reduceret kalorieindhold sødestoffer og ikke findes i vine som merlot. Merlot indeholder ingen kostfibre.

Vitaminer

Hver 5-væske-ounce servering af merlot indeholder små mængder af vitaminer som niacin, vitamin B6, riboflavin og thiamin. Ifølge USDA National Nutrient Database, 147 gram af den vin, der giver 0.329 mg niacin, 0.084 mg B6-vitamin, 0.046 mg riboflavin og 0.007 mg thiamin. Disse næringsstoffer, der alle hører til den familie B-vitaminer og er nødvendige for energi stofskifte, vækst og sundhed af de neurologiske, immun-og hjerte-kar-systemer.

Mineraler

Merlot er en rig kilde til mineraler, herunder kalium, jern, calcium, zink, magnesium og fosfor. En enkelt merlot servering giver 187 milligram af kalium eller 5 procent af USDA ' s anbefalede daglige indtag af kalium. Hver servering indeholder også 4 procent af det anbefalede daglige indtag af jern -- 0.68 milligram -- og 1 procent af calcium er ADT, eller næsten 12 milligram af mineralet. En servering af merlot indeholder 18 mg magnesium, 34 milligram fosfor og på 0,21 mg zink.

Antioxidanter

Merlot indeholder mellem 0.30 og 1.89 milligram resveratrol i hver 5-væske-ounce servering. Resveratrol er en polyfenol, sammensatte med stærke antioxidant egenskaber, der kan forhindre skader på DNA af frie radikaler, og hjælpe med at mindske risikoen for hjerte-kar-sygdomme og kræft. Ifølge Linus Pauling Institute, rødvine som merlot indeholder en højere koncentration af resveratrol end nogen anden mad eller drikke. Merlot også indeholder antioxidant flavonoid-stoffer som anthocyanidins og proanthocyanidiner. Disse antioxidanter kan sænke LDL, eller dårlig, kolesteroltal, mens hæve gavnlige HDL-kolesterol. Flavonoider i merlot kan også fortynde blodet og forhindre koagulation.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære