Sund Kost >> Kost

Næringsstoffer, Der Kan Sænke Triglycerider

Fedtstoffer spille væsentlige roller i dit helbred. Nogle typer af fedt-molekyler, såsom kolesterol, hjælper med at opretholde kroppens hormon balance, mens andre typer, såsom triglycerider, at give en kilde til energi. Men høje niveauer af fedtsyrer og triglycerider i blodet, kan udgøre en sundhedsrisiko. Det overskydende fedt molekyler, der medvirker til dannelsen af fede plader på væggene i arterierne, hvilket øger din risiko for slagtilfælde, hjerteanfald eller arteriel brud. Kost har en effekt på din triglycerid-niveauer, og specifikke næringsstoffer hjælpe med at sænke niveauet af disse fedtstoffer i blodet.

Omega-3 Fedtsyrer

At spise omega-3 fedtsyrer, en type af essentielle umættede fedt, hjælper lavere triglycerid niveauer. Personer, der spiser en kost rig på disse fedtstoffer nyde forbedret hjerte-kar-sundhed, ifølge Linus Pauling Institute. Ud over lavere triglycerid niveauer, omega-3 fedtsyrer, bidrage til at sænke total kolesterol og reducere risikoen for koronar hjertesygdom. Spise fødevarer, der er rig på DHA og EPA omega-3 fedtsyrer-typer, der findes i fede fisk og i fiskeolie, -- at reducere dine triglycerider. ALA form af omega-3 fedtsyrer, der findes i valnødder, hør og chia ikke lavere triglycerid niveauer.

Vitamin B-5

Pantethine, kemiske derivater af vitamin B5, også kan være til gavn for dem med høje triglycerider. At tage kosttilskud, der indeholder dette næringsstof hjælper med at reducere blodets triglycerider og kolesterol, hvilket hjælper med at reducere risikoen for hjertesygdomme. Men, den rolle, ernæringsmæssige vitamin B5 i at sænke triglycerider er endnu ikke klarlagt, og simpelthen forbruge fødevarer, der indeholder vitamin kan ikke sænke dit triglycerider. Hvis du er interesseret i at tage pantethine til at sænke blodets triglycerid-niveauer, skal du tale med din læge.

Chrom

Øge dit indtag af chrom-et vigtigt mineral, til at hjælpe med at opretholde sunde triglycerid-niveauer. Selvom din krop indeholder chrom kun i spormængder, det næringsstof, der spiller en vigtig rolle i sundhed i dit blod. Chrom-mangel øger dit blod triglycerider, ifølge University of Maryland Medical Center, og det øger også din risiko for diabetes og hjertesygdomme. Forbruge hele korn brød, baker ' s gær, ost, pålæg og indmad som kilder til chrom.

Overvejelser

Mens forbrugende specifikke næringsstoffer, der hjælper med at sænke blodets triglycerider, bare at spise en sund kost kan ikke styre triglycerider i alle individer. Forbrugende chrom-rige fødevarer, for eksempel, ikke kan betydeligt lavere din triglycerid-niveauer, hvis du deltager i anden adfærd, der øger trigylcerides. Begræns dit indtag af alkohol -- det øger blod trigylceride niveauer. Undgå, at en stillesiddende livsstil, da at engagere sig i regelmæssig motion kan sænke triglyceridniveauer. Endelig, husk, at din genetik hjælpe med at diktere din disposition til høje triglyceridniveauer. Hvis du har en familie historie af høje triglycerider eller højt kolesteroltal, og tal med din læge om, hvordan man bedst til at håndtere høje triglycerider.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Comstock/Getty Images
ADVERT

Mest populære