Sund Kost >> Ernæring

Næringsstoffer af Hummer Hale

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret November 27, 2018

En hummer hale er en kulinarisk delikatesse, der vises på menuerne i fiske-og skaldyrsretter samt bøf restauranter. Den ernæringsmæssige værdi af fødevarer kan tilskynde dig til at bestille en hummer hale, næste gang du spise ude. Med mindre end 1 gram fedt og næsten 19 gram protein, en hummer hale er et nærende supplement til din sund kost plan. Når du spiser en hummer hale, får du også en god dosis af essentielle næringsstoffer.

Zink

Hummer er en nærende kilde til zink, og 3,5 ounce af kogt kød forsyninger omkring 3,5 mg mod de 8 mg kvinder har brug for dagligt, og 11 milligram mænd bør få. Zink spiller en rolle i sårheling og blodpropper, og også understøtter din immunitet. Mineral, der fremmer sundheden i dit reproduktive system og aids i ordentlig vækst. Du har brug for masser af zink, så du kan lugte, se og smage normalt. Zink hjælper med at tilintetgøre de frie radikaler, som forårsager celle skader, der kan føre til visse kroniske lidelser.

Selen

3,5 ounce servering af hummer hale kød forsyninger 41.4 mikrogram af 55 mikrogram selen, du har brug for på en daglig basis. Selen er et mineral, der giver beskyttelse til dine celler, således at de frie radikaler kan forårsage skade. Mineralet spiller også en rolle i bevarelsen af et sundt immunsystem og holde din skjoldbruskkirtel fungerer korrekt så godt.

Natrium

Fordi hummer er en saltvands-dyr, er det naturligt indeholder natrium. 3,5 ounce servering af hummer hale indeholder 296 mg natrium. Med den øvre grænser for dagligt natrium være 2,300 milligram for sunde individer, og 1.500 mg for personer med hjertesygdom, spist store mængder af hummer kan medføre, at du tager i alt for meget salt. Når du spiser for meget natrium, du sætter dig på en større risiko for højt blodtryk, slagtilfælde og nyresygdomme. En servering af hummer, men giver vigtige næringsstoffer, der kan forbedre den ernæringsmæssige værdi af kød på trods af den mængde af natrium, som det indeholder.

Overvejelser og Tips

Køb frisk hummer fra din lokale fiskehandler eller skaldyr del af et supermarked. Opt for frosne hummerhaler, fordi de bevarer mere af deres næringsstoffer end haler, der allerede er optøet. Spis ikke bleg grøn stof i hummer, kaldet tomalley, fordi det kan indeholde forurenende stoffer fra havet vand. Nyd en dampet hummer hale med en lille mængde af smeltet smør kombineret med hakket hvidløg. Makulere kogt hummer kød, i salat, eller brug det i stedet for tun når du laver en tun salat sandwich. Tilsæt kogt hummer kød til corn chowder, eller drys det over din favorit pasta salat opskrift som ekstra måder til at optage mad i din sunde kost plan.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære