Sund Kost >> Kost

Næringsstoffer i Enebær

Juniperus communis almindeligt kendt som enebær er fundet bredt i hele den Nordlige Halvkugle. Enebær berry plante er en lille stedsegrøn busk, der kan blive op til 10 meter i højden. Bær er den medicinske del af anlægget, selv om de ikke er en ægte bær, men mørk blå-sort skæl fra kogler af busk. I gamle træer, bær ankommer i efteråret, og de vil modnes til blå af foråret. En plante kan have umodne og fuldt modne bær, som det tager flere år for bærrene til at blive modnet helt.

Vælgere

Enebær anvendes hovedsagelig til deres flygtige olier, også kendt som æteriske olier, som giver bær en bitter smag og terpentin-lignende lugt, i henhold til vitamin-supplements.org. De olier, der også indeholder tanniner, sukker, flavonoid glycosider, harpiks, tjære og terpener. Andre næringsstoffer af enebær berry omfatter kobber, chrom, calcium, jern, limonen, fosfor, magnesium, kalium og vitamin C. det er på Grund af tilstedeværelsen af disse forbindelser, bær stimulere nyrerne og bruges som et diuretikum, i henhold til healthy.net.

Bruger

I traditionel urtemedicin, bær har været anvendt til behandling af fordøjelses problemer, kræft, gigt, væskeophobning på grund af sin vanddrivende effekter, sammen med urinveje og nyrer sygdomme som urethritis og blærebetændelse. For forskellige fordøjelsesproblemer, enebær berry anvendes til fordøjelsesbesvær, oppustethed, opstød, halsbrand, luft i maven, diabetes eller menstruation problemer. I henhold til vitamin-supplements.org, enebær øger produktionen af mave-syre ved opvarmning af fordøjelsessystemet, der hjælper med at stimulere appetit, lindre gas og afregner maven. Enebær berry infusioner ikke har været anvendt i fortiden, som antibiotika til behandling af forskellige hudsygdomme, herunder psoriasis og eksem. Forskellige inflammatoriske tilstande, herunder gigt, podagra, gigt har nydt godt af juniper ' s anti-inflammatoriske egenskaber, som den vanddrivende effekt hjælper med at reducere væskeophobning fra omkring leddene. Eksternt en komprimere bruges til hud vækstrater, vorter, fodsvamp, skæl og acne.

Dosering

For at forberede en infusion, i henhold til healthy.net, 1 teskefuld let knuste bær er føjet til en kop kogende vand, som er indhyllet i 20 minutter og drænet. Du kan drikke infusion to gange dagligt. Enebær olie kan også føjes til en varm damp bad til at støtte luftvejsinfektioner. For tørrede enebær, 1.000 til 2.000 mg er normalt taget to til tre opdelt gør med anbefalinger til at begrænse brugen til ikke længere end seks uger, i henhold til vitamin-supplements.org.

Forholdsregler

På grund af enebær' virkning på nyrerne, det bør undgås af personer med nyresygdom. Juniper bør ikke anvendes på åbne sår, som den aktuelle olie kan føre til hævelse og irritation på påføringsstedet. Enebær kan nedsætte fertiliteten og forårsage uterin kramper og bør undgås ved, at kvinder, der er gravid eller forsøger at blive gravid.

Hvis de anvendes i store mængder, bivirkninger af enebær overdosering omfatter blod i urin -, nyre-smerter, diarré, mave-tarm-smerter, lilla urin, et levendegjort hjertebanken og forhøjet blodtryk, i henhold til vitamin-supplements.org. Enebær kan også forstyrre optagelsen af visse mineraler, herunder jern, når det tages oralt.

Om Forfatteren

Julie Usdavin har tidligere skrevet ernæring artikler til "Nordvest" Prime Time." Hun har en Master of Science i ernæring fra Bastyr University ' s Didaktiske Program i Diætetik.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære