Sund Kost >> Ernæring

Næringsstoffer, der er i Frisk Pasta Med Æg

Skrevet af Sandi Busch; Opdateret November 21, 2018

Pasta med æg, der definerer forskellen mellem frisk og tørret pasta. Tørret pasta er som regel lavet med vand i stedet for æg til at forlænge dets holdbarhed, mens frisk pasta er altid lavet med æg. Tilføjelse af æg gør en forskel, både gode og dårlige, at pasta er næringsværdi. Æg bidrager komplet protein og vitaminer A og D, at du ikke kan få fra mel, men de er også tilføje kolesterol.

Grundlæggende

Frisk pasta er lavet på kun to ingredienser: mel og æg. Det beløb, der er nødvendige for en portion er ca 3/4 kop alle formål mel og 1 stort æg. Lidt ekstra mel, der kan tilsættes under æltning, men de dele giver en god baseline af nutrient information. En tjener har 413 kalorier og 72 gram kulhydrater. Alle de carbs, og 83 procent af de samlede kalorier kommer fra melet. Du får også 16 gram protein, hvoraf 6 gram er komplet protein fra æg. Mel forsyninger 2.5 gram fiber.

Fedt

Det samlede fedt i en portion pasta med æg er kun 6 gram, hvilket er 54 kalorier fra fedt. Din krop afhænger få nogle fedtstoffer, men bør du begrænse mængden, du spiser, at mindre end 25% til 35% af dine daglige kalorier. Pasta lavet med æg, der kan passe ind i den retningslinje for total fedt, men det er højt kolesterol. Et stort æg har 186 mg kolesterol, eller 62 procent af en hel dags anbefalede indtag, i henhold til American Heart Association. Du bør ikke få mere end 300 mg kolesterol dagligt, hvis du er sund og skal spise mindre end 200 mg hvis du har forhøjet kolesterol.

Mineraler

Frisk pasta er en god kilde til jern og zink. Omkring 83 procent af de samlede strygejern kommer fra 3/4 kop beriget mel, men de to ingredienser kombineret levering 5 mg. Dette beløb giver mænd 65 procent af deres daglige værdi, mens kvinder får 29 procent. Mel og æg bidrager med lige store mængder af zink, der leverer en alt 1,3 mg eller 12 procent af mændene og 16 procent af kvindernes daglige indtag. Zink skal være en fast del af din kost, fordi din krop ikke gemme det-hvis niveauet gå ned, din immunsystemet ikke kan arbejde på optimal kapacitet.

B-Vitaminer

Beriget mel er den primære kilde til B-vitaminer, thiamin, riboflavin, niacin og folat. Sammen med det lille beløb fra et æg, får du mindst 35 procent af dit daglige værdi af alle dem, som hjælper med brændstof din krop, fordi de alle konvertere mad til energi. Ægget forsyninger 18 procent af den anbefalede daglige indtagelse af vitamin B-12, hvilket du ikke kan få fra mel. Vitamin B-12 kan beskytte dit hjerte ved at fjerne aminosyren homocystein fra dit blod. Høje niveauer af homocystein er forbundet med en øget risiko for hjerte-kar-sygdom.

Om Forfatteren

Sandi Busch modtaget en Bachelor i psykologi, derefter forfulgte uddannelse i sygepleje og ernæring. Hun lærte familier til at planlægge og forberede sig på specielle diæter, arbejdede som en terapeutisk støtte specialist, og nu skriver om sine foretrukne emner – ernærings -, fødevare -, familier og forældre – til hospitaler og fagblade.

ADVERT

Mest populære