Sund Kost >> Sunde Måltider

Næringsstoffer til French Toast

Skrevet af Kevin Jernbane; Opdateret December 20, 2018

French toast er ofte forbundet med Frankrig, men i virkeligheden, det blev først opdaget i Rom. Kokke er nødvendige for at skære hjørner for at fodre familiens medlemmer, så de scrounged op al den mad, de kunne finde. Dette omfattede gammel hvidt brød, æg og mælk. For at øge fugt, brødet blev dyppet i en blanding bestående af æg og mælk og herefter stegt i en gryde. De fleste af fransk toast i disse dage er lavet med frisk brød, men forberedelserne er stadig den samme. Indhold af næringsstoffer denne populære morgenmad vare efterlader meget at ønske. Det har visse lyspunkter, men en lige så stor mængde af negative.

Fedt

Total fedt forbrug for en dag bør være i intervallet 25 til 35 procent af den samlede kalorier. Mættet fedt, som er den type, der øger kolesterol niveauer, bør holdes på 7 procent af den samlede daglige kalorier. En skive ristet brød indeholder 5 gram af total fedt og 1 gram mættet. Begge disse tal er 6 procent af den daglige værdier, der er baseret på en 2,000 kalorie diæt. Dette fedt kommer fra æg og mælk, der er tilsat blandingen under forberedelse. Ved hjælp af æggehvider, æg erstatninger og fedtfattig mælk vil holde fedtindholdet ned.

Fedt, total vil stige, hvis du tilsæt smør, mens madlavning og derefter tilføje mere smør til toppen af toast, når det er gjort. En spiseskefuld smør bidrager yderligere 11 gram fedt i alt -- 7, som er mættet.

Protein og Kulhydrater

Brød er en fælles høj-carb fødevarer, som gør fransk toast høj i kulhydrater så godt. Protein indholdet er moderat på grund af tilsætning af æg og mælk. En skive indeholder 20 gram kulhydrater og 4 gram protein. Det anbefalede daglige indtag af kulhydrater er 130 gram. Mænd over en alder af 19 år bør indtage mindst 56 gram protein dagligt, mens kvinder i denne aldersgruppe bør sigte efter 46 gram.

Tilføje sirup til din French toast vil ændre carb indhold. En enkelt spiseskefuld af ahornsirup, for eksempel, tegner sig for en yderligere 13 gram.

Kolesterol

Kolesterol indtag fra fødevarer spiller en rolle i arteriel plaque oprustning. Raske voksne skal holde indtag til mindre end 300 mg i døgnet, og mennesker med eksisterende hjerte-kar-sygdom bør skære dette niveau ned til 200 milligram. French toast er 50 mg per skive, hvilket er 15 procent af den anbefalede daglige værdi. Denne kolesterol-indhold kommer fra æg, mælk og smør. Ved hjælp af lavere fedtindhold versioner af disse, vil du skære kolesterol indhold. En kop almindelig mælk, for eksempel, har 24 mg kolesterol, mens en kop nonfat mælk kun har 2 milligram.

Natrium

Æg, mælk og brød alle indeholder moderate mængder af natrium, som giver French toast en moderat mængde som godt. En skive indeholder 290 mg. Det anbefalede daglige indtag af natrium er 2,300 milligram for raske, voksne og 1.500 for folk med højt blodtryk. Selv om overdreven natrium kan forårsage væskeophobning og forhøjet blodtryk, nogle natrium er til gavn -- natrium hjælper med blod volumen og muskelsammentrækninger.

B-Vitaminer

Æg og mælk har høje mængder af B-vitaminer, og brød er ofte beriget med dem. Disse vitaminer hjælper med at nedbryde protein, kulhydrater og fedt for energi, og de er også medvirkende til, med nervesystemets funktion. Fransk toast indeholder 15 procent af den anbefalede daglige værdi af riboflavin, B6 og B12; 10 procent af den daglige værdi af thiamin, og 8 procent af den daglige værdi af niacin og folat.

Om Forfatteren

Jeg er meget ægte og magnetisk på kamera, og har lavet adskillige videoer på min egen for kunder og andre organisationer, som jeg er tilknyttet. Jeg har også en grad i Sport Management, og flere certificeringer til at sikkerhedskopiere mine gyldighed. Jeg har også været omtalt i tre forskellige udøve infomercials og havde en talende rolle i en National Lampoons film.

ADVERT

Mest populære