Sund Kost >> Sunde Måltider

Næringsstoffer i Tørre Frugter

Tørret frugt er en nem og lækker måde at øge dit indtag af frugt. Valg såsom rosiner, svesker og tørrede mango, ananas, æbler og figner, der er nemme at opbevare og klar til at spise. Mennesker, der ser deres kost vil sætte pris på tørret frugt kurve som sund gave alternativer til æsker med chokolade. Tørrede frugter leverer en bred vifte af vigtige og gavnlige næringsstoffer og er de sundeste som en del af en afbalanceret kost.

Kalium

Tørret frugt indeholder også kalium, et essentielt mineral for at regulere blodtrykket. Abrikoser har 378 milligram af kalium i en en-kvart-cup, der tjener, og tørrede ferskner har 398 milligram af kalium i en fjerdedel kop. Raske voksne bør få mindst 4,700 milligram af kalium per dag for at forhindre højt blodtryk, ifølge Department of Health og Human Services. Tørret frugt kan også hjælpe dig med at opretholde et sundt blodtryk, fordi er naturligt lav-natrium.

Kostfibre

Tørret frugt er rig på kostfibre, som er de dele af vegetabilske fødevarer, som din krop kan ikke fordøje. Fiber kan sænke dit kolesterol, forebygge forstoppelse og hjælpe med at opretholde en sund blodsukker niveauer, ifølge Mayo Clinic. Department of Health and Human Services anbefaler, at voksne får mindst 14 gram fibre for hver 1.000 kalorier de indtager, men den gennemsnitlige Amerikaner får mindre end halvdelen af dette beløb. Tørrede figner har 3.7 gram kostfibre i et kvartal-cup, der tjener, og en servering af fem tørrede svesker indeholder 3 gram fiber.

Jern

Nogle tørret frugt indeholder jern. Rosiner, for eksempel, indeholder 0.8 milligram jern i en fjerdedel kop, og tørrede svesker har 2.3 milligram jern i et halv-cup, der tjener ifølge Linus Pauling Institute Mikronæringsstoffer Information Center og USDA. Den daglige værdi for jern er 18 mg. Jern er et mineral, der er i dit røde blod celler, der giver dem mulighed for at levere ilt til cellerne i hele kroppen. Leveren, berigede korn, fisk og bønner er nogle fødevarer, der er højere i jern end tørrede frugter.

Forholdsregler

Tørrede frugter er sunde, men de er høj i kalorier. De fleste, såsom rosiner, tørrede abrikoser og tørrede ferskner, indeholder 300 til 500 eller flere kalorier per kop. Overspisning højt kalorieindhold fødevarer kan forårsage uønskede vægt gevinst, og måling af dine portioner af tørrede frugter, før du spiser dem kan forhindre overforbrug. Tørret frugt er lav i protein og fedt, og et højt indhold af kulhydrater, herunder naturligt sukker. Sukker er kilder til hurtig energi, men de kan føre til usunde udsving i dit blodsukker, hvis du har diabetes.

Om Forfatteren

Natalie Stein, som har specialiseret sig i vægttab og sportsernæring. Hun er baseret i Los Angeles og er en assisterende professor med Programmet for folkesundhed ved Michigan State University. Stein har en master of science grad i ernæring og har en master of public health grad fra Michigan State University.

Foto Credits

  • Tørret mango - close-up billede af Elzbieta Sekowska fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære