Sund Kost >> Ernæring

Næringsstoffer af Kinesiske Okra

Kun omkring 26 procent af Amerikanerne jævnligt spiser tre eller flere portioner grøntsager om dagen, rapporterede Centers for Disease Control og Forebyggelse i 2009. En kost rig på friske råvarer giver din krop med næringsstoffer, der kan forbedre din sundhed og forebygge sygdom. Dette omfatter Kinesiske okra, en Asiatisk udvalg af squash, der svarer til zucchini i konsistens og smag. Også kendt som luffa, karklud græskar eller rillet, græskar, Kinesiske okra er lavt kalorieindhold, fedtfattig og kolesterol-gratis. Brug rå skiver i salater eller tilføje det til stir-fries for et løft af en bred vifte af næringsstoffer, især kostfibre, mangan, vitamin C og vitamin A.

Kostfibre

En halv kop servering af kogte Kinesiske okra skiver giver 2.6 gram kostfibre. Dette beløb leverer næsten 7 procent af den mængde af fiber Fødevarer og Ernæring Board anbefaler for en mand dagligt. For en kvinde, hver halv kop Kinesisk okra indeholder 10 procent af hendes behov daglige indtag af fiber. Den fiber, at din krop får fra Kinesiske okra kan hjælpe med at holde dit blodsukker stabilt, sænke dit kolesteroltal og regulere din afføring. Ifølge en undersøgelse fra 2009, der er offentliggjort i "Ernæring Anmeldelser," det kan også mindske din risiko for slagtilfælde, fedme, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk og fordøjelsessystemet lidelser såsom hæmorider eller diverticular sygdom.

Mangan

Hver halv kop kogt Kinesiske okra skiver indeholder 0.2 mg mangan, eller 8,6 procent af en mands RDA og 11 procent af en kvindes. Din krop har behov for mangan for at fremme optagelsen af calcium, til at regulere blodsukkeret, og til støtte i energi metabolisme. Det er også nødvendigt for syntesen af hormoner, knoglevæv, proteiner, som er afgørende for blodets koagulation og antioxidant enzymet superoxid dismutase. Hvis din kost mangler mangan-rige fødevarer som Kinesiske okra, kan du være mere tilbøjelige til at udvikle diabetes, osteoporose eller gigt. Kvinder, der ikke har tilstrækkelige mangan kan have alvorlige præmenstruelt syndrom symptomer.

Kalium

Kalium er nødvendig for vækst og udvikling af stærke knogler. Det hjælper med at udløse enzymer, der er nødvendige for kulhydratstofskiftet og hjælper med at vedligeholde den elektrokemiske balance, som musklerne har brug for at kontrakt og nerve celler har brug for at overføre impulser. Kinesiske okra indeholder 403 milligram C-vitamin i hver kogt halv-cup, eller 9% af de nødvendige daglige indtag for både mænd og kvinder. At spise masser af kalium rige fødevarer kan sænke din risiko for osteoporose, slagtilfælde, nyre sten og højt blodtryk.

Vitamin A

En halv kop servering af kogte Kinesiske okra indeholder 231 internationale enheder af vitamin A, som opfylder 7,7 procent af en mands daglige vitamin A-behov, og næsten 10 procent af en kvindes. A-Vitamin hjælper med at regulere gener, der udløser differentiering af hvide blodlegemer og spiller en afgørende rolle i de røde blodlegemer, syntese og produktion af rodopi, protein i retinal receptorer, der giver dem mulighed for at absorbere lys. En person, der ikke spiser nok A-vitamin kan have en højere risiko for kræft og vision lidelser som natteblindhed.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære