Sund Kost >> Kost

Næringsstoffer Af Kirsebær

Kirsebær er en lav-kalorie -, fedt - og kolesterol-gratis kilde til en lang række næringsstoffer, herunder vitaminer, mineraler, kostfibre og antioxidant forbindelser. En kost, der regelmæssigt omfatter næringsstoffer i kirsebær kan hjælpe med at nedsætte din risiko for flere alvorlige medicinske problemer. Kirsebær er til rådighed i sød og syrlig sorter. Begge er ernæringsmæssigt lignende, og er til rådighed rå, frosne, tørrede eller på dåse. Hvis du ønsker at erstatte friske kirsebær til dåse i din madlavning, Williams-Sonoma tilråder, at 1 pund udstenede kirsebær, svarer det til en 1-pund kan af kirsebær, pakket i vand eller sirup.

Vitaminer

En enkelt kop op, friske kirsebær giver 18 procent af det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s anbefalede daglige tilførsel af C-vitamin til raske voksne på en 2,000 kalorie diæt. C-Vitamin hjælper med at holde cellulære væv og knogler sunde og kan reducere din risiko for kræft, forhøjet blodtryk, hjertesygdomme og slidgigt. Kirsebær også opfylde 4 procent af det anbefalede daglige indtag af vitamin B-6 og K-vitamin i hver kop. Vitamin B-6 aids i energi metabolisme og i syntesen af hormoner og neurotransmittere, mens K-vitamin er afgørende for ordentlig dannelse af blodpropper. At spise masser af både kan mindske risikoen for hjertesygdomme, depression og knogleskørhed.

Mineraler

En 1-cup servering af udstenede kirsebær forsyninger 7 procent af det anbefalede daglige indtag af kalium. Som både en mineralsk og en elektrolyt, kalium er nødvendig for muskelsammentrækning, elektrisk impuls overførsel mellem neuroner og knogle sundhed. En kost, der indeholder masser af kalium rige fødevarer som kirsebær kan hjælpe med at forebygge knogleskørhed, nyresten og forhøjet blodtryk. Kirsebær give 5 procent af det anbefalede daglige indtag af kobber og mangan pr kop. Disse mineraler bidrage til at knoglestyrken, produktionen af røde blod celler og neurologiske udvikling. Sød og syrlig kirsebær indeholder også små mængder af jern, calcium, magnesium og zink.

Kostfibre

Kirsebær er en god kilde til kostfibre, der opfylder 13 procent af en voksen persons daglige behov for fiber i hver kop. Kirsebær indeholder både opløselige og uopløselige fibre. Opløselige fiber indtagelse kan hjælpe med at kontrollere dit blod kolesterol niveauer, og kan mindske din risiko for diabetes. At spise masser af fødevarer med uopløselige fibre fremmer fordøjelsessystemet sundhed. Denne type fiber kan hjælpe med at regulere afføring og kan bidrage til kolon sundhed. I "Dagens Diætist," Sharon Palmer, R. D., tilføjer, at indtagelse af fiber-rige fødevarer, såsom kirsebær, der regelmæssigt kan også sænke din risiko for hjertesygdomme, fedme og kræft.

Antioxidanter

Kirsebær-især Montmorency kirsebær -- har en Oxygen Radical Absorbans Kapacitet, eller ORAC værdi, der er højere end frugter som brombær, jordbær og tranebær. Dette betyder, at kirsebær har en højere koncentration af aktive antioxidant forbindelser, og de kan blive bedre ved at hæmme DNA-skadelige frie radikaler. En undersøgelse fra 2005, der er offentliggjort i "Journal of Landbrugs-og fødevarekemi" fandt, at både sød og syrlig kirsebær var rig på anthocyaniner som quercetin og kaempferol. I laboratorie-undersøgelser, som er gennemført på Michigan State University, anthocyaniner bremset spredningen af menneskelige kolon kræft celler. Anthocyanin indtagelse kan også bidrage til at forebygge diabetes, hjerte-sygdomme og degenerative neurologiske lidelser, såsom Alzheimers sygdom og demens.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære