Sund Kost >> Ernæring

Næringsstoffer og Kulhydrater i Guacamole med Feta

At gifte sig med den cremet konsistens og frisk smag af guacamole med lækker feta ost giver en mættende snack. På 218 kalorier pr halv kop servering, det giver dig den energi du behøver for at komme igennem dagen. Øge den ernæringsmæssige værdi af dit måltid ved at parre din guacamole og feta med fresh-cut grøntsager eller fuldkorn bagte tortilla kiler, eller brug din guacamole blandingen som en sund topping til tyrkiet burgere.

Kulhydrater

En servering af guacamole og feta indeholder 13 gram kulhydrater, herunder 5.8 gram kostfibre. Sukker og komplekse kulhydrater i din snack give dig energi -- hvert gram kulhydrat indeholder 4 kalorier, og tjener som en kilde til brændstof for musklerne, hjernen, leveren og andre væv. Kostfibre indhold af guacamole og feta holder dig løbende ved at hjælpe med at flytte afføring gennem dit system, og det er også regulerer dit blodsukker. Du skal bruge et minimum af 20 gram fibre dagligt, rådgiver Harvard School of Public Health, og en servering af guacamole og feta bidrager til 29 procent mod dette mål.

Calcium

At tilføje feta til din guacamole øger dets indhold af calcium. Hver servering indeholder 160 mg calcium, eller 16 procent af den anbefalede daglige indtag sat ved Institute of Medicine. Calcium opløser sig i kroppens væsker til at hjælpe med at gennemføre den elektricitet nødvendig for nerve-og muskelfunktion. Det holder også dit knoglevæv stærk til at forebygge knoglebrud, og det spiller en rolle i celle kommunikation. At tilføje mere calcium til din kost holder dig sund, som du alder-det beskytter mod knogleskørhed og forhindrer højt blodtryk, en risikofaktor for hjertesygdomme.

Vitamin K

Tilføj guacamole med feta til din kost for en god kilde til vitamin K. Vitamin K interagerer med blodplader -- de små celler, der er ansvarlige for dannelse af blodpropper -- at udløse blodets koagulation. Evnen til at danne blodpropper beskytter mod blodtab efter en skade, og forhindrer spontan blødning, såsom blødning fra din næse, eller tandkød. K-Vitamin også holder dine knogler stærke ved at støtte udviklingen af ny knogle mineral væv. Forbrugende guacamole og feta giver dig 19 mikrogram K-vitamin, hvilket er 21 procent af den anbefalede daglige dosis for kvinder og 15% for mænd, som indstillet af Institut for Medicin.

C-Vitamin

Guacamole med feta også giver dig med vitamin C. Hver servering indeholder 22 mg, der bidrager til 29 procent mod den anbefalede daglige dosis for kvinder og 24 procent for mænd, ifølge Institute of Medicine. En kost rig på C-vitamin styrker dit bindevæv ved at øge kollagen produktionen, så du har mulighed for at gøre det hårde kollagen fibre, der er nødvendige for at holde dit væv sammen. Det understøtter også sunde hjerne-celle kommunikation og hjælper med at regulere niveauet af kolesterol i dit blod.

Om Forfatteren

Sylvie Tremblay har en Master of Science i molekylær-og cellebiologi og har mange års erfaring som kræftforsker og neurolog. Baseret i Ontario, Canada, Tremblay er en erfaren journalist og blogger, med speciale i ernæring, fitness, livsstil, sundhed og bioteknologi, samt fast ejendom, landbrug og clean tech.

Foto Credits

  • Stockbyte/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære