Sund Kost >> Ernæring

Næringsstof Forhold til Vandmelon

Som navnet antyder, vandmeloner er det meste vand, der består af 94% vand i forhold til vægten. Mens begge kerner vandmeloner og vandmeloner med frø har omtrent samme næringsstof niveauer, kerner vandmeloner har tendens til at være sødere. Vandmeloner give små mængder af essentielle næringsstoffer, samt større mængder af fytokemiske lycopen.

Makronæringsstoffer

Hver kop hakkede vandmelon indeholder kun 46 kalorier, 0,2 gram fedt 0.9 gram protein og 11.5 gram kulhydrat, herunder 0.6 gram fiber. De fleste af de kalorier, i vandmelon kommer fra den 9.4 gram af naturligt sukker, det indeholder, herunder fruktose, glukose, sakkarose og små mængder af maltose, som gør det smager så sødt.

Vitaminer

Vandmelon er en glimrende kilde til C-vitamin, med hver kop hakkede vandmelon giver 12.3 milligram C-vitamin, eller 21 procent af den daglige værdi for dem, der forbruger en 2,000 kalorie diæt. C-Vitamin er en antioxidant, der hjælper med at begrænse skader på din celler fra frie radikaler, helbrede sår, danne kollagen og sikre en passende immunfunktion. Denne lækre frugt indeholder også betydelige mængder af vitamin A, der indeholder 865 internationale enheder, eller 18 procent af den daglige værdi, i hver cup. Dette omfatter 461 mikrogram beta-caroten, som er en anden antioxidant. A-Vitamin er vigtigt for at holde din hud sund, at opretholde en ordentlig vision og støtte immunforsvaret.

Mineraler

Mens vandmelon indeholder kun små mængder af mineraler, herunder calcium, jern, magnesium, fosfor, selen og zink, det indeholder en smule mere kalium. Hver kop hakkede vandmelon giver dig 170 milligram af kalium, som er 5 procent af DV for dette mineral er vigtigt for fordøjelsen, hjerte-og muskel funktion og sundt blodtryk niveauer.

Lycopen

Lycopen er en plante kemiske, der giver frugter og grøntsager som vandmelon og tomater deres røde farve. Mens der er ingen anbefalede daglige dosis for lycopen, det kan give gavnlige sundhedsmæssige virkninger på grund af dens høje antioxidant-kapacitet, herunder at begrænse din risiko for kræft og hjerte-karsygdomme. Mens tomater har højere lycopen ledighed efter madlavning, selv rå vandmelon hjælper med at øge din blodets indhold af lycopen, ifølge en undersøgelse offentliggjort i "The Journal of Nutrition" i April 2003. Hver kop hakkede vandmelon indeholder 6,889 mikrogram af lycopen.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære