Sund Kost >> Kost

Er Det Normalt at Få 30 Lbs Mens du er Gravid?

Det er normalt og sundt for en gravid kvinde til at tage på i vægt, og den ideelle mængde af gestationel vægtøgning er primært baseret på den vordende mor ' s body mass index (BMI) og sundhed på tidspunktet for undfangelsen. Baseret på hendes BMI, American College of Fødselslæger og Gynækologer anbefaler en gravid kvinde gevinst på mellem 11 og 40 pounds under hendes graviditet. For en kvinde af normal vægt, mellem 18.5 og 24.9 BMI, vægt gevinst på mellem 25 og 35 pounds betragtes som sundt.

Normal Graviditet, Vægtøgning

Mens udtrykket "at spise for to" er ofte brugt i forhold til gravide kvinder, dette ordsprog kan være misvisende, da der kun er en svag stigning i en sund kvinde er kalorie behov under graviditet – omkring 300 ekstra kalorier i løbet af andet og tredje trimester. En langsom og støt stigning i vægt under graviditeten forebygger strækmærker, åreknuder, hæmorider, forstoppelse og andre komplikationer. En sund kvinde kan forvente at få omkring 1 til 4,5 kilo i løbet af de første tre måneder af drægtigheden, og 1 til 2 pounds per uge i løbet af andet og tredje trimester af graviditeten.

Ordentlig Ernæring

At få tilstrækkelig ernæring under graviditet kan være udfordrende, især hvis det er morgen sygdom gør det svært at spise. Det er dog vigtigt, at sundhed for mor og barn. Ud over at kræve flere kalorier end normalt kræves, en gravid kvinde, der er behov for vitaminer og mineraler, der også ændringer. For at opnå de mål, for både at spise flere kalorier, og forbrugende nærende fødevarer, anbefales det, at vordende mødre supplere deres normale kost med mere frugt og grøntsager, fokusere på at spise en sund morgenmad rig på protein og fuldkorn og forbruge sunde fedtstoffer, såsom dem, der findes i avocado og nødder.

Overvægtige eller Fede Pre-Forestilling

Læger anbefaler, at kvinder, der er overvægtige eller svært overvægtige ved starten af graviditeten få mindre vægt i løbet af deres graviditet end kvinder med normal vægt. Institute of Medicine ' s rapport fra 2009 "vægtøgning Under Graviditet: Reexamining de Retningslinjer, der" fandt ingen skadelige virkninger til enten moderen eller barnet som følge af den lavere vægt-gevinst retningslinjer på mellem 11 og 25 pund.

Årsager af Gestationel vægtøgning

Vordende mødre med sunde graviditeter bør tage på i vægt, som får utilstrækkelig vægt mens du er gravid, kan ikke kun fratage barnet af væsentlige næring, men har vist sig at bidrage til lavere fødselsvægt og andre komplikationer. En sund kvinde af normal vægt kan forvente at tabe så meget som 18 pund i dagene umiddelbart efter fødslen, som vægten af barnet, moderkagen, fostervandet, livmodervæggen og væsker i moderens væv forlade hendes krop efter fødslen. Det er normalt og sundt for nogle af den vægt, der er indhøstet under graviditeten for at blive lagret som fedt, denne lagrede energi er sat til god brug under fødslen og amning.

Om Forfatteren

Alberto J. Medina er en lille virksomhed ejer, personlig træner og professionel forfatter. Han har en bachelorgrad i motion og sundhedsfremme fra Virginia Tech, og er en ACE-certificeret avanceret sundhed og fitness specialist samt en sundheds-coach og group fitness instruktør.

Foto Credits

  • Polka Dot Images/Polka Dot/Getty Images
ADVERT

Mest populære