Sund Kost >> Kost

Hvad Er den Normale Kalorie Indtag er Nødvendige for en College Studerende?

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret: 06 December, 2018

Studerende, der opfylder de anbefalede kalorie indtag er mere tilbøjelige til at undgå at få overvægt, når de leder ud til college. Forskere, der har foretaget en undersøgelse offentliggjort i en 2009 udgave af "Journal of den Amerikanske Diætetiske Association", der fandt, at over 25% af college studerende fået mere end 5 pounds i løbet af otte uger, mens der skiftes til en højere læreanstalt livsstil. Men en mangel på kalorier kan føre til træthed og koncentrationsbesvær i skolen. Det antal kalorier, en college studerende har brug for, er baseret på køn, krop, vægt og aktivitetsniveau.

Kvinder

I henhold til de Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010, kvinder i alderen fra 19 til 30 kræve for 1800 til 2400 kalorier hver dag; stillesiddende kvinder, der har brug for 1.800 til 2.000 kalorier, moderat aktive kvinder har brug for 2.000 til 2.200 kalorier og kvinder i alderen fra 19 til 30, der fører en aktiv livsstil har brug for omkring 2.400 kalorier hver dag for at opretholde en sund kropsvægt. "Moderat aktiv" er defineret som engagere sig i fysisk aktivitet svarende til fods 1,5 til 3 miles per dag ud over at lette den daglige aktivitet, og den "aktive" hjælp, der udøver det svarer til at gå mere end 3 kilometer hver dag, ud over at lette den daglige aktivitet.

Mænd

Mandlige college studerende kræver flere kalorier end deres kvindelige kolleger, simpelthen fordi mænd generelt har større rammer og mere lean muskelmasse. De Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne rapport fra 2010, at mænd i alderen 19 til 30 kræve 2,400 til 2.600 kalorier, hvis de er fastboende, 2,600 til 2800 kalorier, hvis de er moderat aktive og omkring 3.000 kalorier hver dag, hvis de er aktive. Disse er de generelle kalorieindhold krav, som individualiseret behov kan variere.

Kalorier per Pund

Beregning af en universitetsstuderende kalorie behov ved hjælp af hans kropsvægt er en hurtig og nem måde at bestemme sin individualiserede behov. Ifølge University of Washington, skal voksne 13 til 18 kalorier pr pund legemsvægt hver dag, afhængigt af deres aktivitetsniveau, og 10 kalorier per pund af deres idealvægt, hvis de er overvægtige eller inaktive. Baseret på disse anbefalinger, en 180-pund mandlige college studerende, der jævnligt beskæftiger sig med moderat niveau af fysisk aktivitet, har brug for 15 kalorier pr pund kropsvægt, hvilket er omkring 2.700 med kalorier hver dag for at opretholde sin nuværende kropsvægt.

Atleter

På grund af intens træning -, college atleter, har sandsynligvis en kalorie behov, der er større end de anbefalinger, der er fastsat af den Kostråd 2010. Særlige kalorie behov er baseret på en atlet uddannelse regime og deres størrelse. For eksempel, at forskere, der har foretaget en undersøgelse, der blev offentliggjort i en 2009 udgave af "North American Journal of Sports Physical Therapy" fandt, at den gennemsnitlige energi indtag af kvinder kollegiale svømmere er 3,229 kalorier per dag. Forskere, som har afsluttet en undersøgelse, der er offentliggjort i en 2010-udgave af "Journal of the International Society of Sports Nutrition," rapport, at kollegiale powerlifters, der deltager i intensiv træning kræver 50 til 80 kalorier per kg legemsvægt hver dag, som er omkring 23 til 36 kalorier pr pund legemsvægt hver dag. Dette betyder, at en 200 pund styrke-trænede atlet kan kræve 4,600 at 7,200 kalorier hver dag i perioder med intensiv træning.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære