Sund Kost >> Sunde Måltider

Gør Nopales Er Næringsstoffer?

Nopales er det spanske ord for stilken af figenkaktus, en plante hjemmehørende i Mexico. Spansktalende madlavning almindeligvis bruger nopales, som er ens i smagen, at grønne bønner, som en grøntsag i supper eller salater, som en tortilla fyld eller grillet og serveret som en side parabol. Til rådighed rå, rystet eller på dåse, nopales er lav i kalorier og fedt og er rige på vitaminer, mineraler og antioxidant forbindelser.

Kulhydrater

En kop, eller 86 gram, rå nopales indeholder ca 2.86 gram kulhydrater. Af dette beløb, 1.9 gram er fastsat af kostfibre og 0.99 er fastsat af sukker. En kost med højt kilder til kostfibre, som nopales, er forbundet med en nedsat risiko for hjertesygdom og diabetes. Desuden, forskning finansieret af American Heart Association viser, at fibre, der er indeholdt i prickly pear kaktus kan hjælpe med at forhindre højt kolesteroltal ved at sænke mængden af low-density lipoprotein, eller LDL-kolesterol i blodet.

Vitaminer

Nopales give betydelige mængder af vitaminer, herunder folat, vitamin A, vitamin C og vitamin K. En 100-grams servering af nopales -- et beløb, der svarer til ca 1 1/2 kopper af grøntsager -- indeholder 3 µg folat, 415 internationale enheder af vitamin A, 5.3 mikrogram K-vitamin og 13 mg vitamin C. Ifølge Spirer corporate ernæringsekspert Patti Milligan, århundreder oprindelige Mexicanerne har brugt prickly pear kaktus til behandling af hud sår og infektioner med succes, især på grund af de cactus er rig på vitamin koncentration.

Mineraler

Nopales er en glimrende kilde til en bred vifte af mineraler, såsom magnesium, kalium og calcium. En 1 1/2-cup servering af nopales giver 164 mg calcium, 52 milligram magnesium og 257 milligram af kalium, samt 16 milligram fosfor og 0.59 milligram jern. Disse mineraler understøtter knogle sundhed, hjælpe med at regulere produktion af proteiner og energi metabolisme og give hjerte -, muskel-og neurologiske systemer til at fungere korrekt.

Antioxidanter

Antioxidanter er stoffer, der kan hæmme evnen af frie radikaler til at DNA-skader, og kost, der indeholder antioxidant-rige fødevarer kan hjælpe med at forhindre udviklingen af sygdomme som hjertesygdom eller kræft. Nopales indeholde høje koncentrationer af to typer af antioxidanter, flavonoider og betalains. I 2004 en undersøgelse offentliggjort i "Annals of the New York Academy of Sciences", fandt, at den betalain forbindelser i prickly pear kaktus kunne beskytte cellerne foring blodkar vægge fra skader fra frie radikaler.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære