Sund Kost >> Sunde Måltider

Ikke-Letfordærvelige Sunde Snacks

På trods af sunde intentioner, pakning fordærvelige varer som mejeriprodukter, magert kød eller frisk frugt og grøntsager, der ofte resulterer i enten en forkælet eller et uappetitligt snack. Snarere end at springe din snack, er afhængige af sunde, ikke-letfordærvelige valg. De er perfekt til, når du er ude at rejse, på arbejde eller nyde udendørs aktiviteter.

Frugt og Grøntsager

Tørrede frugter og grøntsager gøre velsmagende stand-ins for deres nye kolleger. Køb sorter uden tilsat sukker, salt eller andre ingredienser. I stedet for at stikke med fælles tørrede frugter som rosiner, så prøv tørrede tranebær, kirsebær, ferskner, pærer, blåbær, ananas, abrikos, papaya, æbler eller mango. Hvis almindelig fryse-tørrede grøntsager, der ikke ramte plet, så prøv en erfaren -- ikke saltet -- udvalg kan lide bagte wasabi ærter. Hvis du opbevarer dem i lufttætte beholdere, tørrede frugter og grøntsager, som vil holde i mange måneder. Du kan spise dig mæt for usødet tørret frugt og grøntsager uden at bekymre sig om kalorier. For eksempel, en 1/2-cup servering af tørrede, usødet æbler har kun 73 kalorier med næsten 3 gram fiber.

Nødder og Frø

Snacking på nødder giver dig en dosis af hjerte-sunde fedtstoffer og protein til energi. Cashewnødder, pekannødder, pistacienødder, jordnødder, mandler, valnødder, macadamia nødder, soja og nødder er alle sunde valg, som er jordnøddesmør, mandel smør, soja nøddesmør og cashew smør. Frø er lige så nærende -- græskar frø, squash frø, solsikkefrø og hampefrø er lækre snacks, som er hamp frø smør. Grænse nødder og frø til et par ounce per portion for at holde dine kalorier, i ind. En 1-ounce servering af mandler har 163 kalorier, 6 gram protein og 3,5 gram fiber med 14 gram hjerte-sunde fedtstoffer.

Granola og Trail Mix

Uanset om det er hjemmelavet eller kommercielle, en naturlig granola eller trail mix snack hurtigt vil tilføre ny energi til dig. Hjemmelavet müsli med havregryn og mandler vendt med vanilje og honning er lækker. Tilføje nogle tørrede frugt og stykker af mørk chokolade til at slå din granola i en trail mix. De fleste nødder, tørrede frugter, mørk chokolade og nogle korn fungerer godt i müsli eller trail mix. En grundlæggende müsli lavet af 1/4 kop tør valset havre, 0.5 ounce af mandler og 1 tsk agave nektar har 180 kalorier, 6 gram protein og 4 gram fibre.

Fisk og Kylling

Vakuum-forseglet folie, poser eller dåser af kylling eller fisk, der er gode for en proteinrig snack. Tun, laks og kylling er almindeligt tilgængelige i fødevarebutik, men nogle specialbutikker tilbyder forskellige sorter. Folie poser er typisk mere praktisk end dåser -- pull-top dåser er rodet og bærer en dåseåbner, mens rejser er ikke altid praktisk. En snack af 3 ounce af drænet, dåse kylling har 138 kalorier, 23 gram protein og 5 gram fedt. Har nogle multi-grain cookies til at gøre din snack mere fylde.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

  • tørret frugt billede af den Romerske A. Kozlov fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære