Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er Nogle No-Carb Snacks?

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret November 27, 2018

Næsten alle fødevarer-også dem, der er udråbt som værende carb-gratis, såsom æg -- har en lille mængde kulhydrater. Undtagelsen er kød-dog, MayoClinic.com anbefaler spiser ikke mere end 3 ounce af kød dagligt, så det kan ikke være base for din kost. Hvis du gøre din valg klogt, kan du holde dine snacks til mindre end 1 gram kulhydrater.

Kød og Ost

Kød udgør ofte en stor del af en low-carb diæt. Ost er en anden almindelig low-carb-stjernet, og du behøver kun en smule af det, for smag. Kog lidt magert kød, såsom svinekød eller oksekød, mørbrad, og skær det i tern. Spyd med kød på tandstikkere med små skiver af fedtfattig ost efter smag. Du kan gøre dette snack i forvejen og opbevares i køleskab i flere portioner for, hvornår dine cravings strejke. En kød og ost tandstikker med 1 ounce af svinemørbrad og 0,25 ounce af fedtfattig cheddar ost 45 kalorier, mindre end 0,25 gram kulhydrat og 1 gram fedt.

Æggesalat

Et æg salat med hakkede grøntsager og æg, hvide, sprøde grøntsager og en smule almindelig, fedt-fri yoghurt, vil have stort set ingen kulhydrater. Mens æggeblommer ikke er off-grænser på low-carb kostvaner, bør du se dit indtag af dem. Et stort æg har 186 mg kolesterol, og alle af det er fra blommen. Hårdt-kogning af æg, der giver dig mulighed for at fjerne deres æggeblommer nemt, eller du kan købe kartoner af æggehvider. Yoghurt står i for mayonnaise, og veggies såsom selleri, løg og peberfrugt tilsættes en smule crunch. En portion æg salat lavet med to æggehvider, 1/2 ounce almindeligt, fedt-fri yoghurt og 1/4 stilk af selleri er 60 kalorier, mindre end 1 gram kulhydrater og 0,5 gram fedt.

Roll-Ups

Svarende til en wrap, blot uden kulhydrat-laden tortilla, roll-ups er den perfekte løsning til snack-trang. Brug en butterhead salatblad til at indeholde dit fyld og for at tilføje en behagelig kontrast tekstur. Udfyld dine roll-up med en kombination af magert kød, hårdkogte æg og fedtfattig ost. Top det med flavorful add-ins såsom frisk koriander, frisk grøn chili, knust rød peber, citronsaft eller baby spinat. Tilføje nogle smag til med en forbinding eller krydderi; balsamico eddike er en særdeles velsmagende valg. En roll-up lavet med et stort blad af butterhead salat, 3 ounces kalkunbryst uden skind og 1 tsk balsamico eddike har 100 kalorier, mindre end 1 gram kulhydrater og 21 gram protein.

Kylling Strimler

Simpelt, flavorful og alsidig, er det svært at gå galt med kylling strimler. For at holde dem low-carb, skal du springe den panering, men det betyder ikke, at du skal springe smag. Marinere kylling i strimler krydret citrus juice natten; kulhydrater fra saften, vil ikke overføre til kylling. Bage dem på pergament eller damp dem til at undgå at bruge olie. En 3-ounce servering af kyllingebryst strimler har 100 kalorier, 18 gram protein og ingen kulhydrater. Strimlerne skal være smagfuld nok at spise uden en dukkert. Hvis du ønsker et krydderi, men, springe carb-stor grill sauce og brug sennep. En 1-tsk servering af sennep er mindre end 0,5 gram kulhydrater.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære