Sund Kost >> Kost

No-Carb, Ingen Sukker Morgenmad Ideer

Skrevet af Lauren Whitney; Opdateret November 21, 2018

Mange traditionelle morgenmad fødevarer er høj i kulhydrater. Fordi kulhydrater forsyne dig med energi, kan det synes logisk at starte dagen med et carb-tung skål af hele korn korn. Men hvis du ser din kulhydrat indtagelse, skal du vælge en høj-protein morgenmad at starte dagen på. Nødder, magert kød og æg giver dig masser af fylde protein med ingen kulhydrater eller sukker. Tilføjelse af bladgrøntsager grønne grøntsager runder ud af din morgen ernæring med fiber.

Æg

Æg giver dig med 6 gram protein og nul kulhydrater for kun 70 kalorier per æg. Æg kan også danne grundlaget for mange morgenmad favoritter såsom omeletter og frittatas. Fordi de er en morgenmad korte, vil du finde æg på en brunch menuer og kan holde fast i en lav-carb plan, mens at spise på restauranter. Men nogle retter med æg indeholder en lille mængde af mel til en tykkere sauce eller tilføje stof til en omelet. Derfor, når du spiser ude, tjek med din server for at sikre et carb-gratis æg fad.

Fedtfattig Ost

Ost opliver næsten alle retter skål, og fedtfattig ost er en god måde at øge dit protein indtag, mens de holder kulhydrater lave. Nyd revet Parmesan ost på toppen af en omelet eller optage cremet mozzarella i en morgenmad vegetabilske wrap. Bemærk, at nogle fedtfattige oste indeholder små procenter af kulhydrater, som regel ikke mere end et gram per portion. Den carb indhold, der til tider kommer fra stivelse, der anvendes som stabilisatorer og fortykningsmidler, men det kan også opstå naturligt i oste, der er uløseligt lavere fedtindhold.

Magert Kød og Fjerkræ

På trods af sit navn, frokost, kød også kan spises til morgenmad, især som en del af en omelet eller frittata. Topping æg eller en morgenmad salat med hakkede magert skinke eller strimlet kylling tilføjer smag og protein, ingen kulhydrater. Se efter lav-natrium versioner af lean konserveret kød som skinke, salami og pancetta. Pølser og bacon er traditionelt pålæg, men de er høje indhold af mættet fedt og natrium. Brug dem sparsomt som smagsgivende agenter snarere end som bærende elementer i din mad. Lean tyrkiet versioner er en anden måde at holde morgenmad favoritter på pladen.

Grøntsager

Montering i din anbefalede vegetabilske portioner per dag kan være en udfordring, men at tilføje grøntsager til din morgenmad, kan hjælpe. Rodfrugter er højt indhold af stivelse, så spring kartofler og gulerødder til fordel for lav-carb valg. Asparges, grønkål, collard greens og spinat gå smukt i en crustless quiche. Store salatblade form smagfuld indpakning til rundstykker, der er nemt at spise på farten. Spar gårsdagens rester, ristede grøntsager side parabol, som en smagfuld og sund ud til en omelet.

Overvejelser

Helt undgå kulhydrater og sukker fra din morgenmad uundgåeligt grænser andre nærende valg som græsk-stil yoghurt, skummetmælk og frisk frugt. Selv mange grøntsager indeholder en del kulhydrater, omend i form af ufordøjelige fibre, for eksempel, en kop rå broccoli indeholder 3 gram kulhydrater, der er fiber.

Om Forfatteren

Lauren Whitney dækker videnskab, sundhed, fitness, mode, mad og vægttab. Hun har været skrive professionelt siden 2009 og underviser i hatha yoga i et hjemmestudie. Whitney har bachelor ' s grader i engelsk og biologi fra University of New Orleans.

ADVERT

Mest populære