Sund Kost >> Ernæring

Netto Kulhydrater i Coconut Cream Pie

De Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne anbefaler, at raske voksne bør få mellem 45 og 65 procent af deres kalorier fra kulhydrater, som naturligt sukker, fibre og stivelse. Hvis du er på en 2,000 kalorie diæt, der er 225 325 gram kulhydrater hver dag. Men hvis du er efter en low-carb diæt, kan du blive bedt om at overveje dit net kulhydrat, total i stedet, og til at få langt færre af dine daglige kalorier fra kulhydrater. Et højt sukkerindhold fødevarer som coconut cream pie kan være svært at inkludere i en low-carb livsstil. Tal med din læge, hvis du er bekymret om din kulhydrat indtagelse.

Beregning Af Netto Kulhydrater

I henhold til Atkins.com for at beregne netto kulhydrater i fødevarer-herunder coconut cream pie-du brug for at kende den samlede gram kulhydrater og gram fiber, der er indeholdt i en enkelt portion. Ved at trække gram kostfibre per portion fra den samlede gram kulhydrater pr servering, er du tilbage med net-carb alt. I "Diabetes Prognose" magasin, der er registreret diætist Madelyn L. Wheeler siger, at lav-carb fortalere hævder, at fødevarer med et højt beløb af netto kulhydrater kan forårsage store udsving i dit blodsukker niveau.

Kulhydrat Indhold

Det AMERIKANSKE Department of Agriculture rapporter om, at en sjettedel af en kommercielt tilberedt 7-tommer coconut cream pie -- svarende til omkring 64 gram -- indeholder 23.8 samlede gram kulhydrater og 0.8 gram kostfibre. Hvis du har en mindre, 48-gram stykke af coconut cream pie-en ottendedel af en 7-tommer pie -- du indtager 17.8 gram total kulhydrater og 0,6 gram fiber.

Net Carb Indhold

Nettet carb samlede i en sjettedel af en 7-tommer coconut cream pie er 23 gram; nettet carb alt en ottendedel af en tilsvarende størrelse pie er 17.2 gram. For lav-carb dieters, dette beløb af netto kulhydrater anses for ekstremt høj. I den indledende fase af Atkins plan, tilhængere får at vide, at begrænse sig til ikke mere end 20 netto kulhydrater per dag, med 12 til 15, der kommer fra grøntsager. Selv i de senere faser af Atkins program, de fleste dieters er advaret om ikke at gå meget højere end 75 gram netto kulhydrater dagligt.

Expert Insight

Wheeler påpeger, at nettet carb alt var en måling, der er udviklet af fødevare-producenter, og er ikke brugt af enten the American Diabetes Association eller Food and Drug Administration. Mens Wheeler siger, at det kan være nyttigt for dig at holde styr på din netto kulhydrater, hvis du er diabetiker, der kæmper for at regulere dit blodsukker, det er bedre for de fleste mennesker til at fokusere på at reducere deres indtag af hvidt mel og raffineret sukker -- som dem, der typisk findes i coconut cream pie -- og til at øge deres forbrug af frisk frugt, grøntsager, fedtfattige mejeriprodukter og hele korn.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

  • Visage/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære