Sund Kost >> Ernæring

Hvad Er Negative Resultater, fra at Spise, Ingen Kulhydrater?

Skrevet af Brynne Chandler; Opdateret: 06 December, 2018

At skære alle kulhydrater ud af din kost for et par dage eller måske en uge kan kickstarte dit stofskifte eller tag de par kilo, der har sneget sig op på dig, når du ikke kigger. Men undgå alle kulhydrater i mere end tre dage kan føre til større problemer end en lidt blødere mave. Kulhydrater fodre din krop og din hjerne, og mange high-carb fødevarer vitaminer og mineraler, som du simpelthen ikke kan få nogen andre steder.

Tip

Negative bivirkninger af skære alle kulhydrater kan omfatte svaghed, svimmelhed, hovedpine og forstoppelse.

Hvorfor Du Har Brug For Kulhydrater

Kulhydrater består af sukker, stivelse og fibre, der er en del af den ernæringsmæssige treklang, der giver din krop med energi. Fødevarer, der kommer i tre former, kulhydrater, proteiner og fedtstoffer. Hver enkelt spiller en særlig rolle i at holde din krop fungerer. Kulhydrater omdannes til energi hurtigere end protein eller fedt. De hjælpe med at holde din krop fra forbrænding af protein i muskler og organer, og de hjælper metabolisere fedt. Kulhydrater er også vigtige for hjernens funktion.

Hvorfor Nogle Kostvaner Fjerne Kulhydrater

Teorien er, at fjerne kulhydrater tvinger dig ind i en tilstand af ketose, hvor din krop brænder lagret fedt. Dette er korrekt til et vist punkt, men hvis dit kalorieindtag er for lavt, vil din krop kan også begynde at brænde muskel-og selv organ væv. Dette vil svække du og kan endda truer dit helbred.

Fysiske Virkninger af at Gå Carb-Gratis

Mens hurtige vægt tab opstår som regel i begyndelsen af et carb-fri kost, kan du opleve træthed, som vil påvirke din evne til at udøve såvel som til at fungere i løbet af dagen. Hvis du ikke får nok kalium eller magnesium, som typisk findes i frugt, grøntsager, bønner og mejeriprodukter, du kan lide, muscle kramper, især i benene. Svaghed, kulderystelser og kvalme kan forekomme sammen med en manglende koordinering. Fordi en kost helt fri af frugt, grøntsager, bønner og fuldkorn også indeholder ingen fiber, du kan kæmpe med forstoppelse. Undgå frugter, kan føre til dehydrering, medmindre du kompenserer for det ved at drikke mere vand.

Psykiske Virkninger af en No-Carb Diæt

Kulhydrater er nødvendigt for hjernens funktion. Din hjerne dybest set kører på sukker. At omdanne glukose i dine muskler, tager længere tid og er ikke så effektivt som at omdanne sukker i kulhydrater. Undgå alle kulhydrater kan forlade dig følelsen mentalt sløv, irriteret og forvirret. Det kan påvirke din evne til at vælge ord og til at udtrykke dine tanker. Du kan også opleve hovedpine og svimmelhed.

Sociale Virkninger af at Undgå Alle Kulhydrater

Bortset fra crankiness og irritabilitet, der kan komme med at starte på diæt, vil uden kulhydrater kan gøre det svært at spise ude socialt og stick til din madplan. Venner der elsker pasta og etniske fødevarer kan blive træt af din lokale steak house. At være i ketose kan også give dig frygtelig ånde.

Ressourcer (3)

Om Forfatteren

Emmy-nominerede manuskriptforfatter Brynne Chandler er en enlig mor til tre, der deler sin tid mellem professionel forskning og varieret madlavning, fitness og hjem & have virksomheder. En løbe-entusiast, der jævnligt deltager i San Francisco ' s Bay til Breakers køre, Chandler virker som en uafhængig restauratøren, at forberede sunde, nærende måltider for Phoenix-området beboere. Hendes arbejde har optrådt i Houston Chronicle og San Francisco Chronicle, blandt andre steder. Hun er hårdt på arbejde på sin første kogebog, som kombinerer enkle, friske opskrifter med videnskab-baseret urtemedicin.

ADVERT

Mest populære