Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvad Er de Negative Virkninger af at Spise et Måltid om Dagen?

Skrevet af Jill Corleone, RDN, LD; Opdateret: December 02, 2018

Med dit pakket tidsplan og ønske om at tabe et par pounds, er at spise et måltid om dagen ser ud som en let vej at gå. Mens intermitterende faste, gå lange perioder uden at spise, er blevet en populær måde at tabe sig, ligesom de fleste andre kost tendenser, det er et modefænomen, der ikke vil føre til varige resultater. Ud over det kaos, der spiller på sult, både fysiske og følelsesmæssige, spise en gang om dagen kan påvirke din sundhed og sænke dit stofskifte. Hvis du kæmper med din vægt, og find tid til at spise er et problem, at rådføre sig med en diætist til at designe en plan, der passer til din kost, behov og livsstil.

Sult: Fjende Nummer Et

En af de store downfalls at de fleste kost planer er, at de gør dig sulten, og da det viser sig, efter en kost, hvor du kun spiser, når en dag er ikke anderledes. En undersøgelse fra 2007, der er offentliggjort i Den American Journal of Clinical Nutrition, undersøgte virkningerne af at spise et måltid om dagen på sundhed parametre i en gruppe af raske voksne. Forskerne fandt, at en af de største klager blandt deltagerne var sult. Denne ene lille klage, kan gøre et måltid-en-dag kost meget svært at holde sig til.

At spise et måltid om dagen, påvirker ikke kun din fysiske sult, men din følelsesmæssige sult så godt. Du ved, når du er så sulten, du tager på din mand, når han spørger dig, hvad tid du kommer til at blive hjemme fra arbejde. Denne type af sult er kærligt kendt som værende hangry. Desværre, følelse hangry kan indpasses i rå, ubehagelig følelser, som for nogle kan føre til dårlig mad og overspisning til at trøste dem følelser.

Indvirkning på Sundhed

At begrænse dine måltider til en gang om dagen, må ikke have en positiv effekt på din sundhed, selv hvis du mister vægt. Mens deltagerne spiser kun ét måltid om dagen i 2007-undersøgelse fra American Journal of Clinical Nutrition, tabte i vægt og fedtmasse, deres blodtryk og kolesterol niveauer gik op. Og en undersøgelse fra 2008 er offentliggjort i tidsskriftet Stofskifte fandt, at spise en gang om dagen forhøjet fastende blodsukker og insulin niveauer. Undersøgelsen har også bemærket en stigning i ghrelin-niveauet, sult hormon, i dem at spise kun en gang om dagen.

Risiko for en Langsommere Stofskifte

Mens du helt sikkert kunne spise alle de kalorier, du har brug for i et måltid, er at begrænse dig selv til at spise kun en gang om dagen, gør det sværere. Hvis du spiser for få kalorier, mindre end 1.000,-kalorier om dagen, din krop går i bevarelse tilstand, der forårsager en metabolisk bremse, hvilket betyder, at du forbrænder færre kalorier. Derudover spiser oftere, tre måltider om dagen, kan hjælpe dig med at brænde mere fedt, ifølge en 2008 undersøgelse, der er offentliggjort i British Journal of Nutrition.

.

Om Forfatteren

Jill Corleone er en registreret diætist og sundhed coach, som har været at skrive og dele hendes kærlighed til mad, ernæring og sundhed med alle, der vil lytte i næsten 20 år. Hendes arbejde har været omtalt på Huffington Post, Diabetes Self-Management og Arbejder Mor.

ADVERT

Mest populære