Sund Kost >> Kost

Har Du Brug for at Fjerne Sukker for at Opnå en Lav kropsfedt?

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret juli 20, 2017

For at opnå lav kropsfedt, du har brug for at tabe fedt og samtidig bevare muskel. Begrænse dit sukkerindtag kan hjælpe med vægttab, men du behøver ikke at fjerne det helt. Men at ændre din kost alene, er normalt ikke nok til at opnå en lav kropsfedt. Du er nødt til at udvise som godt.

Sukker og Fedt på Kroppen

Når det kommer til krop, vægt, hvad der betyder mest, er den mængde kalorier du indtager, og den mængde energi, du bruger hver dag. Fødevarer med højt indhold af sukker og fedt ikke har tendens til at være meget mættende, så det nogle gange kan forbruge dem i overskud. Men beviserne er stadig ikke klart, om sukker er mere tilbøjelige til at forårsage en stigning i kropsfedt i forhold til andre typer af kulhydrater, ifølge en artikel offentliggjort i februar 2009 i "Fedme Anmeldelser." Nogle undersøgelser, herunder en offentliggjort i "American Journal of Clinical Nutrition" i Maj 2009, viser, at reducere dit forbrug af sukkersødede drikkevarer kan hjælpe dig med at tabe vægt.

Anbefalet Sukker Indtag

At nedsætte mængden af sukker du spiser, er det ofte en fordel, som de fleste Amerikanere indtager mere tilsat sukker end anbefalet. American Heart Association anbefaler, at du spiser ikke mere end 100 til 150 kalorier fra tilsat sukker per dag, mens World Health Organization anbefaler, at begrænse kalorier fra sukker til ikke mere end 6 procent til 10 procent af dine kalorier og Kostråd for Amerikanerne anbefaler at begrænse kalorier fra sukker til mellem 5% og 15% af dit kalorieindtag.

Sund Kost

At sænke din krop fedt, at følge en sund kost, der hovedsageligt består af lav-energi-tæthed fødevarer. Disse er de fødevarer som frugt, grøntsager og fuldkorn, der indeholder få kalorier for en stor del størrelse. Bouillon-baserede supper og salater i starten af et måltid kan hjælpe dig med at spise mindre portioner af mere kaloriefattige fødevarer. Du kan stadig forbruge små portioner af søde sager, så længe du tager de kalorier, i betragtning.

Øvelse

Når du forsøger at sænke din fedtprocent, du har brug for både hjerte-kar-motion og styrketræning. Cardio hjælper dig med at tabe fedt, mens styrketræning hjælper dig med at opbygge og vedligeholde muskler. Holde dit vægttab på 1 til 2 pounds per uge, da dette er den sats hvor du vil tabe mere fedt end muskler, især hvis du træner til at hjælpe med at vedligeholde dine muskler.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære