Sund Kost >> Kost

Naturlige Måde at Slanke Ned Efter 40 Kvinder

Som en kvinde i 40'erne, har du muligvis allerede klar over, hvor svært det kan være at holde sig i form. Slankende ned kræver en kombination af motion, sund livsstil og passende kost. Dit naturlige stofskifte begynder at aftage omkring en alder af 40, så hver usunde mad, du spiser eller træning springer du kan have en negativ effekt. Heldigvis, du kan slim ned uden brug af såkaldte magiske piller eller andre unaturlige produkter.

Spise Fødevarer, Der Har Et Højt Indhold Af Vand

Når du trykker på 40 år, vil din krop brænde omkring 100 kalorier mindre om dagen, end det brændte tidligere, i henhold til "Fitness" magasin hjemmeside. Hvis du ønsker at slanke ned, optage fødevarer, der har en høj procentdel af vand i din kost. Disse fødevarer omfatter bladgrøntsager, fedtfattig yoghurt, grøntsager og bouillon-baserede supper. Fordi disse fødevarer har et så højt indhold af vand, kan du spise mere uden at bekymre sig om overskydende kalorier.

Blevet Mere Aktive

Uanset din alder, at blive mere aktive er nødvendigt, hvis du håber at slanke ned, især hvis din livsstil er stillesiddende. Udfører nogle aerob træning og lettere styrketræning giver dig mulighed for at kaste fedt samtidig med at opbygge muskelmasse. Få muskler giver dig mulighed for at brænde kalorier på en mere effektiv måde. Mayo Clinic anbefaler, at du får mindst 30 minutters aerob motion hver dag og udføre styrke-øvelser rettet mod alle de store muskelgrupper mindst to gange om ugen.

Må ikke Springe Morgenmad

At have en afbalanceret kost er en vigtig del af slankning. Forbrugende morgenmad hver dag, aktiverer stofskiftet og forhindrer binge eating, der kommer med dem, midt på formiddagen sult angreb. Hvis du er i et travlt i morgen, så prøv noget hurtigt lyst til at sprede nogle fedt-fri yoghurt på et udsnit af hele hvede toast, eller blot at snuppe et æble eller en banan og en håndfuld mandler.

Overvejelser

Andre end at foretage grundlæggende justeringer til, hvilke fødevarer du spiser, bør du også justere dine portionsstørrelser. Dit stofskifte fungerer bedre, når du spiser mindre måltider oftere. Når du forbereder dine måltider, gør de portionsstørrelser, at omkring 10 procent mindre og forsøge at spise hver tre til fire timer. Den Amerikanske Råd om Motion anbefales at spise masser af fedtfattige mejeriprodukter, hele korn, frugter og grøntsager.

Om Forfatteren

Derek Buckner har været at skrive professionelt siden 2005, med speciale i kost, ernæring og generelle sundhed. Han har været offentliggjort i "Dagens Diætist," "Mad Essentials" og "Spise Godt Blad," blandt andre. Jquery er et registreret diætist og har en Bachelor of Science i ernæring og fødevarer videnskab fra Drexel University.

Foto Credits

  • Midaldrende Kvinde billede af Kathy Brænder-Millyard fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære