Sund Kost >> Kost

Hvad Er den Mest Naturlige Måde at Tabe sig ved at Spise Mindre Og Udøver?

Skrevet af Sarah Williams; Opdateret juli 20, 2017

På din vægt tab rejse, kan du hurtigt have indset, at der ikke er nogen god erstatning for en sund kost og regelmæssig motion. De forsøger at tabe sig naturligt kan være en skræmmende opgave, mens tv lokker med meningen hurtige rettelser, der reklameres med berømtheder med perfekt tal. Disse reklamer lover hurtige resultater, og ofte foreslå at sætte din krop gennem en usund proces. Du er ikke alene i din frustration -- Marketdata Virksomheder rapporterer, at Usa havde 75 millioner dieters som i 2009.

Kalorier

I modsætning til populær tro, vægttab er ikke den mystiske hemmelighed, at reklame stormogulerne ville have du tror. Der er 3.500 kalorier i 1 pund og at tabe, at enkelt pund, du har brug for at brænde flere kalorier end du indtager eller skære ned på mængden af mad, du spiser hver dag. De kalorier, din krop har brug for energi generelt afhænge af din højde, vægt, køn og aktivitets niveau. Hvis du indtager flere kalorier, end din krop kan bruge, vægtøgning er uundgåelig. En kombination af at sænke kalorier og være fysisk aktive øger mængden af vægt, du kan tabe, og giver sundhedsmæssige fordele. For at kaste 1/2 til 1 pund om ugen, skal du reducere antallet af kalorier er nødvendige for at bevare din nuværende vægt af 250 til 500 kalorier om dagen.

Dele

Brug det AMERIKANSKE Department of Agriculture, der serverer-size retningslinjer for at balancere din kost og skræddersy din portion størrelser til at passe dine mål kalorie behov. Ikke blot vil dette give dig de vitaminer og næringsstoffer, som din krop har brug for, men du vil også tabe sig. Den grundlæggende idé er, at nyde et godt afrundet kost i mindre portioner, vælge frugt, grøntsager, magert protein, fedtfattige mejeriprodukter og fuldkorn for en magt-pakket kost, der er aldrig kedelige. Morgenmad bør være påfyldning og smagfuld -- vælg en portion af korn, mejeriprodukter og frugt for at få dit stofskifte i gang, og hjælpe dig med at koncentrere sig. Til frokost og aftensmad, tjene halvdelen af din tallerken frugt og grøntsager, en fjerdedel af hele kerner og en fjerdedel protein, og nyde en kop fedtfri eller fedtfattig mælk eller andre mejeriprodukter. Servering-retningslinjer for størrelse afhænger af alder, køn og niveau af fysisk aktivitet.

Snacks

Snack intelligent og forbruge masser af vand, valg af næringsstof-, fiber - og vand-tæt snacks som frugt og grøntsager med fedtfattig dip til at holde din mave tilfreds og dit blodsukker stabilt. Gøre en freezable satin ice cream sandwich med graham crackers, yoghurt og banan. At tabe sig er ikke ensbetydende med en kost af kål suppe eller fratage dig selv af den elskede behandler, med en knurren i maven og har mistet nydelse ved at spise. Tillad dig selv at have en rimelig ugentlige luksus, som en servering af varm chokolade eller en mellemlang cookie. Dette vil hjælpe med at forhindre dig i at føle dig fortabt og spiseanfald på junk food.

Mad Tidende

Ifølge en September 2011 undersøgelse offentliggjort i "Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics," kvinder der brugt en fødevare tidsskrift til at visualisere hvor meget de rent faktisk spiste mistet mere vægt end dem, der ikke gjorde. En lille dagbog, der passer ind i en taske eller lomme kan tages med overalt diskret at optage alt, hvad du indtager hver dag, og kan tjene som et lærred for planlægning af måltider. Hvis du er tech-kyndige, en online version kan være lige ret for dig. Sørg for at medtage drikkevarer, servering størrelser og tilsat sukker, fordi alle kalorier tæller.

Øvelse

Motion er en sund kost ' s bedste ven, så vælg en opskrift, der passer din tidsplan og helbredstilstand. Nogle fitnesscentre tilbyder gratis konsultationer med trænings-og fagfolk, der for første gang medlemmer. For vægttab, er den Vægt-kontrol, Information, Netværk antyder, til formål for 60 minutter om dagen af moderat til kraftig intensitet aerob aktivitet på de fleste af ugens dage. Det er tilrådeligt at tilslutte sig en online fitness forum eller støtte gruppe til at dele øvelser, opskrifter og vidnesbyrd. Den American Psychological Association bemærker, at moralsk støtte er en faktor i vægttab motivation og succes.

Advarsler og Opmuntring

Spar dine penge og undgå at kost piller, afføringsmidler og store mængder af koffein, hvilket kan have alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser, der kan være dødelig. Sultende selv er ikke svaret, og vil kun tjene til at demoralisere dig. Få søvn nok, -- en 2008 undersøgelse offentliggjort i "Annals of the New York Academy of Sciences", fandt, at adskillige undersøgelser har opdaget en forbindelse mellem søvn og øget body mass index. Centers for Disease Control and Prevention ' s retningslinjer, der tyder på, at voksne har brug for syv til ni timers søvn hver nat. At tabe vægt og holde det ud, tager tid og kræver en stærk forpligtelse til dig selv og dit velbefindende. Ud over at hjælpe dig til at se godt ud i en badedragt, taber i vægt, kan sænke din risiko for hjerteanfald, slagtilfælde og diabetes. Du har intet at tabe-undtagen vægt.

Om Forfatteren

Baseret i Cincinnati, Sarah Williams er en registreret diætist og medicinsk forfatter. Hendes forskning i spiseforstyrrelser kan findes på Isabel Briggs Myers Memorial Library i Center for Applikationer af den Psykologiske Type. Williams har en Master of Science i ernæring fra D'Youville College.

Foto Credits

  • Thinkstock/Comstock/Getty Images
ADVERT

Mest populære