Sund Kost >> Sunde Måltider

Naturlige Kosttilskud for at dæmme op for at Drikke Alkohol

Skrevet af Ler McNight ; Opdateret December 27, 2018

Alkoholisme er en kronisk tilstand karakteriseret ved intens alkohol trang og en manglende evne til at ophøre med at drikke, påvirker omkring 18 millioner mennesker i Usa, rapporter University of Maryland Medical Center. At misbruge alkohol kan føre til et væld af personlige problemer såvel som mange sundhedsmæssige problemer, herunder leversygdom. Nogle af de mest effektive måder at reducere trangen til alkohol omfatter støtte grupper og regelmæssig motion. Hertil kommer, at der er nogle beviser for, at visse naturlige kosttilskud kan hjælpe til at dæmpe alkohol trang.

B-Vitaminer

Naturopatisk læge Maura Henninger bemærker i en artikel i Huffington Post, at B-vitaminer er afgørende at bryde afhængighed af både alkohol og narkotika. Ifølge Henninger, thaimine -- vitamin B-1 -- er især vigtigt at supplere, da det bidrager til at mindske træthed og hjerne tåge. En 2007-rapport, der blev offentliggjort i "Prescrire Internationale" bemærkes, at thiamin-mangel er hyppige hos alkoholikere, og det kan føre til alvorlige komplikationer. Derfor, høje doser af thiamin kan suppleres med henblik på at kompensere for dårlig absorption. Niacin (vitamin B-3) og pantothensyre (vitamin B-5) kan også hjælpe kroppen afvænning fra alkohol, Henninger siger. En nem måde at få alle B-vitaminer er et supplement til et B-vitamin kompleks.

Kudzu Uddrag

Ifølge University of Maryland Medical Center, den forskning, der udføres på dyr, der har foreslået, at urt kudzu kan være en fordel i at begrænse alkohol trang. Selv om nogle undersøgelser har fundet nogen fordel, andre undersøgelser har fundet, at kudzu kan nedbringe forbruget af alkohol i storforbrugere. En undersøgelse offentliggjort i 2013, "Psykofarmakologi" fandt, at kudzu uddrag forårsaget en beskeden reduktion i alkohol trang i unge drikker store mængder alkohol, der ikke søger behandling. WebMD siger, at selv om kudzu uddrag, når det tages i syv dage, kan reducere alkohol trang i drikker store mængder alkohol, det synes ikke at give de samme fordele for kroniske alkoholikere.

Andre Kosttilskud

Fordi alkoholisme kan forstyrre absorptionen af mineraler og vitaminer, til supplering af visse næringsstoffer-herunder vitamin C, selen, magnesium og zink-kan hjælpe med cravings. University of Maryland Medical Center bemærker også, at de aminosyrer, carnitin, glutamin og glutathion, når de kombineres, kan være i stand til at reducere alkohol-relateret stress på kroppen samt udsving i blodsukkeret, der kan reducere cravings. Ifølge New York University Langone Medical Center, den urt, passion flower, kan være nyttige i at reducere alkohol tilbagetrækning symptomer. Mælkebøtte kan også være i stand til at hjælpe med alkohol tilbagetrækning symptomer.

Vær Forsigtig,

Der er visse urter og kosttilskud, der er bedst undgås ved at dem, der drikker meget. Vitamin A, når det tages i høje doser, kan medføre, alkoholisk leversygdom. Selv om B-kompleks vitaminer kan være nyttige for reduktion af alkoholindtagelse, niacin, når det tages i høje doser, kan være giftigt for leveren. NYU Langone Medical Center bemærker, at en urt, der er kendt som kava, der har været foreslået til at hjælpe med alkohol tilbagetrækning symptomer. Denne urt bør undgås af alkoholikere, men fordi det også har potentiale til at forårsage alvorlige skader på leveren. Mange andre kosttilskud, kan potentielt være giftigt for leveren, et organ, der allerede kompromitteret af alkoholisme, hvilket er hvorfor det er vigtigt først at rådføre sig med en læge, før du tager nogen tillæg for alkohol trang.

Om Forfatteren

Ler McNight er i øjeblikket en ernærings-forfatter med Demand Media Studios.

ADVERT

Mest populære