Sund Kost >> Sunde Måltider

Alle Naturligt Magert Kylling Bryst Ernæring

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret November 21, 2018

Kylling bryst er en alsidig kød, der er naturligt magert, forudsat huden fjernes inden kogning. Den indeholder vitaminer, mineraler og protein, der øger den ernæringsmæssige værdi af dine måltider. Hvis en kylling bryst er mærket som "naturlige", det har ingen kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer, og den blev ikke ændret ved behandling, i henhold til Food Safety and Inspection Service.

Forberedelse

Du kan medtage kyllingebryst i utallige måltider og retter eller spise på egen hånd. Det kød, der tager sig godt til mange forskellige typer af krydderier og absorberer marinader hurtigt. Når du tilberede kyllingebryst, skal du bruge et kød termometer for at være sikker på, at dens indre temperatur når op på 165 grader Fahrenheit til at dræbe skadelige bakterier. En servering af kyllingebryst er 4 ounces af udbenet skinless kød.

Kalorier

I en portion mager kyllingebryst, du indtager 135 kalorier, hvilket er lidt over 6,5 procent af en gennemsnitlig daglige anbefalede indtag, eller DRI. At spise kylling bryst med huden på at ville tilføje en betydelig mængde af kalorier. En lige mellemstore servering af kylling bryst med hud på, indeholder 249 kalorier.

Fedt og Kolesterol

En portion magert kylling bryst indeholder 3 gram fedt, eller 7 procent af en 44-gram DRI. Der er lidt over 2 procent fedt indhold. Kød, ophører med at være lean på 10 procent fedt indhold. En servering af kyllingebryst med skind på, i sammenligning, der har over 13 gram fedt. Der er 30 procent af en gennemsnitlig DRI og 12 procent af kylling bryst, vægt, overstiger de krav til magert kød. Mængden af kolesterol i en portion magert kylling bryst er 76 mg eller 25 procent af en sund daglig grænse på 300 mg. En servering af kyllingebryst med skind på, har 93 mg kolesterol, eller 31 procent af en daglig grænse.

Protein

Protein i en portion magert kylling bryst er en kæmpestor 25 gram. Der er 50 procent af en gennemsnitlig DRI af 50 gram per dag. Hvis du er lav på protein for dag, tilføje en portion magert kylling bryst på din tallerken vil hurtigt få dig inden for rækkevidde af dit mål. Spise kyllingebryst med skind på, tilføjer kun 5 gram protein, der er ikke meget af en belønning for mere fedt og kalorier.

Vitaminer og Mineraler

De væsentlige vitaminer og mineraler, der er i en portion magert kylling bryst omfatter 31 milligram magnesium, 248 milligram fosfor, 437 milligram af kalium, 137 mg natrium og 35 internationale enheder af vitamin A. Det indeholder også små mængder af calcium, jern, zink, C-vitamin, folat, vitamin B-12, vitamin E og vitamin D.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære