Sund Kost >> Kost

Naturlige Fordele ved Frisk Agurk

Agurker består af cirka 95 procent vand, hvilket gør dem meget lavt energiindhold, hvilket betyder at de indeholder en lille mængde af kalorier per gram mad. Selv om flåede agurker levere fiber og små mængder af vitaminer og mineraler, skrællede agurker er ikke en stor kilde til næringsstoffer, medmindre du spiser en masse af dem. Men, agurker gøre tilføje smag og tekstur til salater og andre retter, der indeholder dem.

Makronæringsstoffer Indhold

En 8 1/4-inch flåede agurk indeholder 2 gram protein, 0.3 gram fedt og 11 gram kulhydrater, herunder 1,5 gram fiber, og en 1/2-cup servering af skiver flåede agurk indeholder 0,3 gram protein, spormængder af fedt og 2 gram kulhydrat, herunder 0,3 gram fiber. Dette er kun en lille mængde af disse næringsstoffer, selv om fiber i hele agurk udgør 6 procent af den daglige værdi.

Indhold Af Mikronæringsstoffer

En hel agurk vil give dig 49.4 mikrogram K-vitamin, eller 62 procent af DV; 8.4 milligram C-vitamin, eller 14 procent af DV; 442 milligram af kalium, eller 13 procent af DV; og 39 milligram magnesium, eller 10 procent af DV. K-Vitamin er vigtigt for blodets evne til at størkne, C-vitamin er vigtigt for heling af sår, kalium hjælper dig med at opretholde et sundt blodtryk niveau og magnesium hjælper med at holde din hjerterytme stabil og dine knogler stærke.

Eye Sundhed

Mens agurker indeholder ikke så meget lutein som grønne bladgrøntsager som spinat, en flåede agurk indeholder 69 mikrogram lutein. Lutein er en phytochemical, eller plante kemiske, som sænker din risiko for øjen-problemer som aldersbetinget macula degeneration og grå stær. Det virker med en anden fytokemiske, kaldet zeaxanthin, så du får de fleste fordele, hvis du spiser fødevarer som æg, rød peber, druer og appelsiner, der indeholder dette stof sammen med dine agurk.

Vægttab

Agurker kun indeholder 45 kalorier hver, eller 8 kalorier i en 1/2-cup servering af agurk skiver. Du kan spise en masse af fødevarer, der er lav i energi-tæthed uden at forbruge mange kalorier, og dette kan hjælpe dig med at spise mindre af fødevarer, der er høj i kalorier. Prøv at spise en agurk og salat salat før måltider, hvis du ønsker at tabe sig. Bare husk at springe højt kalorieindhold dressing.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære