Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvor Meget Valle Protein Skal jeg Drikke på en Dag?

Skrevet af Carly Schuna; Opdateret: November 19, 2018

Når du køber en container af valle protein pulver, det kommer med en skovl og etiket oplysninger om foreslået serverer størrelser. Men dit daglige proteinbehov afhænger af din alder, køn og fysisk aktivitet, så den samme scoop størrelse er ikke den rigtige for alle. Ved betragtning af hvor meget protein du får i din almindelige kost samt dine grunde til at bruge valle, kan du få en bedre idé om, hvor meget at drikke.

Et Scoop, En Servering

Typisk portionsstørrelse for vallepulver er et scoop, men scoop størrelse og vægt kan variere meget mellem mærker – og de kan ikke indeholde altid den samme mængde af protein, enten. En brand af vallepulver har kugler, der vejer cirka 29 gram og give 17 gram protein pr scoop. En anden har kugler, der vejer 19 gram, og giver kun 13 gram protein pr scoop. Før du vælger en valle supplement, omhyggeligt at læse alle dets ernæring og label oplysninger til at sørge for, at du får en produkt, der passer til dine behov.

Hvor Meget Skal Du Bruge?

Uanset om du skal bruge mere end en enkelt scoop af valle eller mindre, vil afhænge af, hvor meget protein du har brug for på en dag, samt hvor meget du får fra andre kilder. Ifølge Rice University, et gennemsnit, moderat aktive voksne behov omkring 0,4 til 0,6 gram protein pr pund legemsvægt, hvilket svarer til en rækkevidde på mellem 60 og 90 gram dagligt i en 150 pund person. Sportsfolk har brug for mere daglige protein, men især dem, laver styrketræning. Hvis du regelmæssigt udføre intensiv styrketræning og er aktivt forsøger at opbygge muskelmasse, skal du muligvis op til 0,9 gram protein per kilo kropsvægt, som arbejder ud til 135 gram for en 150 pund person.

Protein i Din Kost

Kan du regne ud, hvor meget valle har dagligt ved at beregne dit protein behov og derefter anslå mængden af protein du får hver dag i din almindelige kost. For at gøre dette, kan det hjælpe at holde en fødevare tidsskrift for flere dage, og registrere alt, hvad du spiser, så find mængden af protein i dine måltider og snacks. En 6-ounce container almindeligt nonfat græsk yoghurt har 18 gram protein, for eksempel, og en 3-ounce servering af magert hakket oksekød, er 21 gram. Et æg har omkring 6 gram, 1/2 kop kogte bønner er 7 til 10 gram, og 2 spsk jordnøddesmør er 8 gram.

Den Valle, der for Dig

De fleste Amerikanere får mere end nok protein hver dag, og du behøver ikke at bruge valle kosttilskud. Hvis du er faldende korte af din daglige protein krav, men kan du finde ud af, hvor meget valle til at tage ved blot at trække antallet af gram protein du i øjeblikket indtager fra det antal gram du har brug for. Da kosttilskud som valle kan ikke kopiere de gavnlige stoffer i hele fødevarer, herunder antioxidanter og phytonutrients, er det sundeste for at opfylde dit daglige proteinbehov gennem de fødevarer, hvis du kan. Hvis du har planer om at bruge valle, konsultere din læge, før du begynder.

Om Forfatteren

Carly Schuna er en Wisconsin-baseret professionel skribent, redaktør og kopi editor/korrekturlæser. Hun har arbejdet med hundredvis af stykker af skønlitteratur, faglitteratur, børne-litteratur, har historier og corporate indhold. Hendes viden om mad, madlavning, ernæring og fitness oplysninger kommer fra en Niveau 1-personlig træning-certificering og mange års dybdegående undersøgelse.

ADVERT

Mest populære