Sund Kost >> Kost

Hvor Meget Vand har Du Brug for Dagligt for at Tabe sig?

Skrevet af Melodie Anne ; Opdateret 12 December 2018

Tabe overskydende vægt kan være meget vanskeligt. Heldigvis, drejning til dit køkken vandhane eller køleskab vandfilter kan hjælpe dig med at nå dit vægttab mål. At drikke en vis mængde af vand hele dagen kantsten din appetit, og som hjælper dig med at spise mindre og videre medvirken i din vægt tab indsats. Stol ikke på, at vandet alene, men -- du stadig nødt til at spise sundt, gøre din del mindre størrelser og passer ind i regelmæssig motion.

Den Samlede Daglige Vand

Præcis den mængde vand du har brug for hver dag, varierer, afhængigt af dit køn, aktivitetsniveau og aktuelle helbredstilstand. Som regel kvinder, der har brug for omkring ni 8-ounce kopper væske dagligt, mens mænd kræver 13 8-ounce kopper. Alle drikkevarer, der kan tage højde for din væske indtag, selv om vand er kaloriefrit og skærer det ud nogen kalorier fra almindelig sodavand sødet te, når du drikker det i stedet for disse sukkerholdige drikkevarer.

Pre-Måltid Drikke

Det er ikke bare hvor meget vand du drikker hver dag, men også når du drikker det. Før du sætter dig ned til dit hjem kogte måltid, eller så snart du snuppe en plads på din favorit frokost café, har et par glas vand. At fylde din mave med to 8-ounce glas vand omkring 20 til 30 minutter før dit måltid, der gør du føler dig fuld, rapporter Dr. Melina Jampolis, en San Francisco-baserede læge ernæring specialist. Fordi du vil føle lidt mindre sultne, du vil vind op forbruger omkring 75 til 90 færre kalorier på det pågældende måltid. Gør det tre gange om dagen – morgenmad, frokost og middag, og du vil skære 225 til 270 kalorier fra din daglige kost.

Ordentlig Hydrering

Samtidig med at drikke vand før måltiderne kan hjælpe dig med at føle sig fuld, staying hydreret hele dagen understøtter vægttab i et par måder. For det første, er fuldt hydreret hjælper med at holde blodet bevæger sig, og som holder dine muskler iltet. Muskelvæv forbrænder flere kalorier end fedt, så holder dine muskler fed hjælper dit stofskifte til at arbejde effektivt. For det andet, dehydrering kan præsentere som irritabilitet, som kan udløse stress spise, så staying hydreret hjælper med at regulere dit humør. Den bedste måde at fortælle, hvis du er godt hydreret, er at tjekke farven af din urin. Det skal være meget bleg gul, næsten klar.

Aroma Vand

Hvis du ikke er vant til at drikke vand, kan du keder dig med den pludselige stigning. Prøv at tilføje frisk citron, lime eller appelsin skiver til en kande vand på hjem og holde det i dit køleskab. For ekstra blusset, tilsæt et par kviste basilikum, timian eller rosmarin. Du måske også lide smagen af pulvere, der er designet til at blive rystet i en flaske vand. Bare sørg for det mærke, du vælger ikke have sukker, eller vil du vind op at tilføje kalorier til din drik, og risikerer at rådne tænder.

Tip

Øge dit indtag af vand ved tilsætning af vand-rige fødevarer, såsom æbler, rå broccoli, gulerødder, selleri, agurker, ferskner, blommer og vandmelon til din kost.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

ADVERT

Mest populære