Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget A-Vitamin Hver Dag for Mænd Og 60 År Gamle?

Gennemsnitlig voksen mand i Usa ikke forbruge nok A-vitamin, rapporter Kontoret for Kosttilskud. Mænd, der mangler vigtige vitaminer som vitamin A, som kan være mere tilbøjelige til at udvikle en bred vifte af medicinske problemer. Selv om over-the-counter kosttilskud, der indeholder A-vitamin, der er til rådighed, er det bedste for raske mænd, herunder mænd, der er 60 år gammel, til at opfylde deres vitamin er Et krav med fødevarer rige på næringsstoffer.

Anbefalet Daglig Dosis

En mand, der er 60 år bør indtage over 3.000 internationale enheder af A-vitamin hver dag, ifølge Institute of Medicine ' s Food and Nutrition Board. Der er to naturlige former af vitamin A: preformed vitamin A forbindelser kendt som retinoider, som findes i animalske fødevarer, og plante-baserede provitamin A karotenoider. Begge er konverteret til retinol i kroppen, og begge bidrager til at opfylde den anbefalede daglige indtag af vitamin A.

Tolerable Øvre Indtag Niveau

Det kan være farligt at indtage for meget A-vitamin fra preformed vitamin A kilder. Food and Nutrition Board har fastsat tolerable upper intake level, eller UL, af preformed vitamin for voksne mænd over 19 år gammel på 10.000 internationale enheder. UL er den maksimale mængde af et næringsstof, der kan forbruges regelmæssigt uden at potentielt skadelige bivirkninger. En 60-årig mand, der tager mere end UL af preformed vitamin A kan lide af fælles og knogle smerter, hovedpine, kvalme og i ekstreme tilfælde koma eller skader på leveren. Der er ingen UL for plante-baseret provitamin A karotenoider.

Vægt

Kroppen har brug for vitamin A til at støtte immunsystemet, støtte med røde blodlegemer, syntese og hjælpe med at regulere de udtryk for genetisk materiale. Det er også et afgørende element i rodopi, det protein, der giver mulighed for øjets retina-receptorer til at absorbere lys. En 60-årig mand, hvis kosten ikke råder over tilstrækkelige A-vitamin kan have en større risiko for kræft, tilbagevendende infektioner, aldersrelateret macula degeneration og hudproblemer, såsom psoriasis eller acne.

Fødevarer Kilder

For en 60-årig mand, gode kilder til vitamin A -- fødevarer, der indeholder mellem 10 og 19 procent af sit daglige behov for næringsstoffer -- omfatter en rå fersken, et stort æg, 1 kop hytteost, 1 kop rå orange segmenter, 1 kop servering af berigede morgenmadsprodukter eller en mandarin. Gode kilder til A-vitamin, der indeholder 20 procent eller mere af sin daglige behov i hver portion. For disse fødevarer er en mand bør vælge en hel kogt sød kartoffel, 1 kop kogte gulerødder, 1 kop vinter squash eller 1 kop kogte mørke grønne, bladgrøntsager som spinat, grønkål eller collard greens.

Tilskud

Mænd i alle aldre, herunder dem, der er 60, bør ikke begynde at tage A-vitamintilskud, medmindre de er under ledelse og tilsyn af en læge. A-Vitamin tilskud kan forårsage hårtab, tør hud, tørre øjne og en stigning i triglycerid-niveauer. Det kan også forstyrre den korrekte funktion af medicin såsom doxorubicin, kolesterol medicin som cholestyramin, antibiotika såsom tetracyklin eller neomycin og orlistat. Ikke-receptpligtige A-vitamin, kosttilskud, er ikke reguleret af den AMERIKANSKE Food and Drug Administration og er ikke kontrolleret for sikkerhed og renhed. Hvis du er en mand, der vælger at supplere med vitamin A, må du ikke tage mere end den anbefalede dosis, og forsøg ikke at bruge dem til at selv-behandle en medicinsk tilstand.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

  • gulerødder billede af Freeze Frame Fotografering fra Fotolia.kom
ADVERT

Mest populære