Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvor Meget Sukker der Er i Hjemmelavet Gulerods Boller?

En varm, fugtig gulerods muffin er en velsmagende godbid, men det kan også være høj i sukker. Det spørgsmål, fordi for meget sukker, der er forbundet med usund vægtøgning, som en teskefuld sukker indeholder 16 kalorier. Heldigvis er der måder at reducere indholdet af sukker en portion hjemmelavet gulerods boller, uden at miste smagen.

Sukker Indhold

Den gennemsnitlige hjemmelavet gulerods muffin kan have mellem 2 og 3 teskefulde sukker, der er svarende til mellem 8 og 12 gram sukker. Regne ud, hvor meget sukker der er i din opskrift tager en matematisk ligning. En kop sukker er lig med 48 tsk. Så en opskrift, der opfordrer til, 1/2 kop sukker betyder, at hele opskrift indeholder 24 tsk. Dividere det med antallet af muffins din opskrift gør for at få beløbet i hver. For eksempel, hvis din opskrift giver 12 muffins, opdele 24 12 for at nå frem til de svar, der er 2 teskefulde per muffin.

Sundhedsfarer

Kvinder bør begrænse sig til 6 teskefulde sukker eller mindre om dagen, og mænd bør ikke have mere end 9 teskefulde hver dag, i henhold til American Heart Association. Hvis du inkluderer mere end det i din daglige kost, vil du sandsynligvis at forbruge ikke bare alt for mange kalorier, men kalorier, der er værdiløse i form af næring, da de ikke leverer også vigtige vitaminer og mineraler. Overvægt også sætter dig på en øget risiko for medicinske tilstande, såsom hjerte-kar-sygdomme og type-2-diabetes. For meget sukker i din kost bidrager til en øget risiko for karies, også.

Sukker-Alternativ Gulerod Muffins

Gør din egen bagt varer, kan du styre, hvor meget af de søde ting du tilføje opskriften. Brug et sukker alternativ, som sucralose eller xylitol, er en måde at opnå dette mål. Bytte halvdelen af den sædvanlige sukker til starten og gradvist øge andelen af kunstig sødestof til almindelig sukker. Mange kunstige sødemidler smager sødere end almindeligt sukker, så eksperimentere med forholdet mellem almindelig sukker til alternative sukker for at finde den rigtige balance for dig. American Heart Association bemærker, at du bare kan skære en tredjedel til halvdelen af sukker i din opskrift uden at erstatte den med en sukker alternativ, så godt.

Yderligere Måder at Skære Sukker

Ud over at bruge en kunstigt sødestof, kan du forsøde din hjemmelavet muffins med gulerod nærende ingredienser. For eksempel, i tillæg til at skære sukker kaldes i opskriften med en tredjedel til halvdelen, tilsæt purerede gulerødder i stedet for nogle af de olie i din opskrift. Ikke blot vil du skære ned på fedtindholdet i boller, men det naturligt forekommende sukker i gulerødder vil tilføje en smule sødme. Andre purees, såsom bær, æble eller sød kartoffel, vil opnå det samme mål. Rør i usødet rosiner som en anden måde at tilføje et strejf af sødme til dine muffins. Krydderier, som kanel eller muskatnød, eller aromaer, såsom mandler eller vanille ekstrakt, kan også anvendes til at erstatte den søde smag af nogle af sukker.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

  • Polka Dot Images/Polka Dot/Getty Images
ADVERT

Mest populære