Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvor Meget Sukker, der Er i Kærnemælk?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret: 06 December, 2018

Kærnemælk er medvirkende ingrediens i en stak af fluffy pandekager, en kurv af flaky kiks eller et fad, fyldt med sprød og saftig stegt kylling. Det er en forholdsvis nærende ingredienser, der leverer gode mængder af protein, og at det ikke indeholder en stor mængde af fedt, selvom det ikke indeholder nogle naturlige sukker. En portion kærnemælk leverer også visse vitaminer og mineraler, der er nødvendige for et godt helbred.

Sukker i Kærnemælk

En kop kærnemælk indeholder 11.7 gram sukker. Alle, der er naturligt forekommende sukker, såsom lactose. Disse naturlige sukker ikke er skadelige for dit helbred, ligesom tilsat sukker, og de fleste fødevarer, der indeholder naturlige sukkerarter, såsom kærnemælk, leverer også andre vigtige næringsstoffer.

Funktioner og Farer af Sukker

Naturlige sukkerarter hjælpe næring til din krop. Fødevarer, der indeholder naturlige sukker leverer også andre næringsstoffer som A-vitamin, kalium og calcium, hvilket gør dem til en vigtig del af din sunde kost plan. Tilsat sukker i fødevarer som cookies, slik og sodavand kan forårsage vægtøgning og huller i tænderne og bidrage til en højere risiko for hjertesygdom og Type 2-diabetes. Fordi kærnemælk indeholder kun naturlige sukkerarter, kan det have en plads i en sund kost.

Yderligere Næringsstoffer

En kop kærnemælk forsyninger 284 mg calcium, hvilket er 28 procent af de 1.000 milligram du har brug for hver dag for at bevare sundheden for dine knogler og tænder. Den samme kop kærnemælk giver 1 gram zink, som er 9 procent af de 11 gram mænd har brug for på en daglig basis, og 13 procent af de 8 mg kvinder har brug for. Zink er et mineral, der hjælper med sårheling og blodpropper, og hjælper med at beskytte cellerne mod skader. Kærnemælk indeholder probiotika, også. Probiotika er gode bakterier, der lever i din tarm, og de hjælper med at bekæmpe infektioner. Disse gode bakterier også kan behandle diarré, i henhold til MayoClinic.com.

Hjælp Kærnemælk

Erstatte almindelig mælk, pandekage og småkage opskrifter med kærnemælk til en mere fugtig og skællet færdige produkt. Kærnemælk kan også erstatte mælk i de mosede kartofler og makaroni og ost opskrifter. Tilføj en støvregn af kærnemælk til din favorit smoothie opskrift til at øge calcium og zink indhold. Marinere kylling bryst i koldskål for at give dem med juice og til at forbedre deres smag. Erstat halvdelen af mayonnaise, du vil normalt bruge i pasta salat eller cole slaw med kærnemælk. Det vil forbedre smagen og øge den ernæringsmæssige værdi af fødevarer.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære