Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Sukker Er der i Burger King Fries?

Burger King er hjemsted for den flamme-kogt Whopper, en af det store fordringer til berømmelse. Burger kæden også disker op med fedtede burgere og friterede løgringe og pommes frites, hvilket gør det til en stort set usundt sted at spise et måltid. Mens du behøver ikke at bekymre dig for meget om sukker, når du spiser pommes frites på Burger King, stegte stykker, indeholder masser af andre ting, der vedrører dig.

Sukker i Burger King Fries

Burger King tilbyder pommes frites i fire størrelser: værdi, små, mellemstore og store. Burger kæde ikke tilsættes sukker til sine pommes frites, så en servering af enhver størrelse indeholder 0 gram tilsat sukker.

Farer af Sukker

Bare fordi Burger King fries ikke indeholder sukker, betyder ikke, du bør ikke være bekymret med denne ekstra ingrediens, hvis man spiser på den restaurant kæde mere end hver gang i et stykke tid. Den gennemsnitlige kost indeholder mere end 6 teskefulde sukker anbefales som en daglig øvre grænse for kvinder og 9 tsk mænd bør begrænse sig til hver dag, og spise ude er en grund til hvorfor. For meget sukker kan føre til vægtøgning og karies og kan bidrage til hjerte-sygdomme og Type 2-diabetes, også. Hvis du spiser på Burger King regelmæssigt, springe løg-ringe, som indeholder op til 7 gram tilsat sukker, afhængigt af hvilken størrelse du bestiller. Pass på hekseafbrændinger for, fordi de kan have op til 43 gram sukker per portion.

Overvejelser

Selvom de fries på Burger King ikke indeholder sukker, det betyder ikke, at de er sunde. En servering af frites indeholder en stor mængde af mættet fedt og natrium, der nedsætter deres ernæringsmæssige værdi væsentligt. For meget mættet fedt og natrium kan føre til hjerteanfald, slagtilfælde, nyresygdom og højt kolesteroltal. En lille ordre af fries indeholder 15 gram fedt og 480 mg natrium. Har en stor ordre, og vil du forbruge 22 gram fedt og 710 mg natrium. Hvis du spiser det hele store ordre, du allerede har forbrugt 31 procent af en højde af 2.300 mg natrium bør du begrænse dig selv til hver dag. Hvis du følger en lav-natrium diæt, der er næsten 50 procent af dit daglige øvre grænse på 1.500 mg.

At spise på Burger King

Hvis du har brug for, at rækkefølgen af pommes frites, stick til en værdi, størrelse eller overveje at opdele en ordre med en ven. Opsøge sundere menu elementer, der ikke indeholder så meget mættet fedt eller natrium, men der er også lav på tilsat sukker. For æble-skiver i stedet for pommes frites. De indeholder 0 gram fedt og ikke har tilsat sukker. En side salat uden dressing er en anden lavt fedtindhold og lavt sukker mulighed. Har dit måltid med vand, usødet ice tea eller fedtfattig mælk, som alle Burger King tilbyder. Disse drikke indeholder ikke tilsat sukker som sodavand og milkshakes gøre, og de er lav i fedt og kalorier.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære