Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvor Meget Sukker, der Er i Alkohol?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret: 06 December, 2018

Når man drikker for meget alkohol er aldrig en god idé, kan det være en del af en sund kost, når du drikker i moderation. Hvad drikker du ikke ligegyldigt, om: Visse alkoholiske drikke indeholder en stor mængde af sukker, hvilket reducerer deres værdi i din sunde kost plan. Andre typer af alkohol, som ikke indeholder sukker, hvilket gør dem til et bedre valg, hvis du nyder en drink på en regelmæssig basis.

Sukker Alkohol

En 4-ounce pina colada er en af de alkoholholdige drikkevarer med de mest sukker. Det indeholder 28 gram tilsat sukker, men det hele kommer fra andre ingredienser end alkohol. En 4-ounce daiquiri har 6.7 gram sukker, igen ingen af det fra den faktiske alkohol. Gin, rom, whisky og vodka, der ikke indeholder tilsat sukker. Øl har ikke tilsat sukker. 1,5 ounce skudt af creme de menthe indeholder en kæmpestor 21 gram sukker. En 5-ounce glas rød-eller hvidvin indeholder ca 1 gram sukker, som kommer fra druer, snarere end fra tilsat sukker.

Farer af Sukker

Har du brug for lidt sukker til brændstof din krop, men det skal komme fra sunde fødevarer, såsom frugt, snarere end fødevarer, der indeholder tilsat sukker, såsom desserter. For meget tilsat sukker sætter dig på en større risiko for vægtøgning og huller i tænderne. Det vil også løfte din triglycerider, hvilket øger dine chancer for at udvikle hjertesygdom. I henhold til den MayoClinic.com hjemmeside, kvinder bør ikke indtage flere end 6 teskefulde sukker hver dag, og mænd bør ikke have mere end 9 tsk. Det er lig med 24 og 36 gram, henholdsvis. Valg af øl, vin eller spiritus snarere end mixede cocktails kan hjælpe dig med at forbruge langt mindre sukker.

Nuværende Anbefalinger

At drikke i moderate mængder kan faktisk være en fordel for din sundhed. For eksempel, drikke et glas rødvin kan sænke din risiko for hjertesygdom. Det betyder ikke, at du kan drikke så meget som du vil, dog. Kvinder bør ikke have mere end én genstand om dagen, og mænd bør begrænse sig til to drinks. En genstand svarer til 1,5 ounce af spiritus, såsom whisky eller rom, 5 ounces vin eller 12 ounce af øl. Jævnligt drikker mere end dette kan føre til vægtøgning, lige som at spise for meget sukker kan. Kalorier i alkohol er tomme kalorier, hvilket betyder, at drinks ikke også indeholder vigtige vitaminer og mineraler, så de kalorier, ikke vil bidrage noget til din sundhed. Over tid, alt for mange af disse tomme kalorier kan forårsage dig til at sætte på overvægt, ifølge USDA.

Ikke-Diæt Overvejelser

At drikke for meget alkohol får dig til at blive beruset, som gør bilkørsel farlig. At være beruset øger også din risiko for farlige og voldelige adfærd. I virkeligheden, alkoholmisbrug er forbundet med 88,000 for tidlige dødsfald hvert år, i henhold til det AMERIKANSKE Department of Agriculture. Regelmæssigt at drikke for meget alkohol er også forbundet med en øget din risiko for at udvikle bryst -, tyktarms-og leverkræft. Du vil også være i større risiko for skrumpelever og for højt blodtryk.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære