Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Sukker, der Er i en 32-Ounce Icee?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret: 06 December, 2018

En kold, sjappet ICEE er et barndom behandling, der kommer i en bred vifte af lyse farver og lækre smag. Hvis du planlægger at tage til den lokale hjørne butik til at tage en tur ned af memory lane, du måske ønsker at forlade ICEE ud af dine planer. Ikke kun er det at behandle høj i kalorier, det også indeholder en kolossal mængde af tilsat sukker.

Ulemper

En ICEE indeholder meget lidt i vejen for vigtige næringsstoffer, men er tilsat sukker, er den største ulempe, at den kolde behandling. Hvis du spiser en masse sukker, du er mere tilbøjelige til at få en sund beløb af vægt. Regelmæssigt at spise for meget sukker kan også sætte dig på en øget risiko for hjertesygdomme, i henhold til 2002 en artikel offentliggjort i "Omløb", et tidsskrift fra American Heart Association. Sukker hæver dine triglycerider, der er en grund til hvorfor du er på et højere risiko for hjertesygdom. At spise for meget sukker efterlader mindre plads i din kost for næringsstof-tætte fødevarer, som kan gøre, at du mangler essentielle vitaminer og mineraler. Store mængder af sukker kan også føre til huller i tænderne.

Anbefalinger

I 1995 blev det besluttet, at den gennemsnitlige Amerikaner spiste en svimlende 150 pounds af sukker årligt, hvilket svarer til omkring et halvt pund om dagen, i henhold til American Heart Association. Kvinder bør begrænse deres daglige indtag af tilsat sukker til 6 teskefulde eller mindre, hvilket er svarende til omkring 24 gram. Mænd bør ikke spise mere end 9 tsk, eller 36 gram, af tilsat sukker hver dag, i henhold til MayoClinic.com hjemmeside.

Sukker Indhold

Standard portionsstørrelse for et ICEE er 8 ounces, så det er en 32-ounce ICEE er svarende til omkring 4 portioner, som ure i ca 468 kalorier. En 32-ounce ICEE i enhver smag, så som jordbær, orange, creme, druer, bananer eller blå hindbær, også indeholder 116 gram sukker. Dette svarer til 29 tsk sukker. Sodavand og energi drik-flavored ICEE sorter indeholder ens mængder af tilsat sukker.

Tips

Hvis du skal forkæle dig selv, har en 8-ounce ICEE i stedet. Du vil stadig forbruge 29 gram, eller 7 teskefulde sukker, men det er langt bedre end den store mængde, du indtager, når du drikker en 32-ounce ICEE. Bedre endnu, dele en lille ICEE med en ven eller med dine børn. Du får den smag du, at du har lyst, men du vil ikke gå overbord med sukker.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære