Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvor Meget Natrium i Brændt Rød Klokke?

Hvis du ser dine natrium indtag, er det klogt at være forsigtig med hvilke mærke af brændt rød peberfrugt, du køber. Mens peber sig selv er stort set natriumfri -- og ristning ikke øger natrium indhold-food producenter ofte tilsæt salt, eller natriumchlorid, for ekstra smag. Med en smule etiket læsning, men du kan finde en lav-natrium-version for at tilføje til din salater og sandwich.

Fra Supermarkedet Hylde

Natrium indhold af store-købte brændt rød peberfrugt, varierer meget. En dagligvare-butik brand version indeholder ingen tilsat salt på alle, og derfor har kun 5 mg natrium per 83-gram servering, som er 0 procent af den daglige værdi for denne næringsstof. En anden vigtig mærke, ristet rød peber, men indeholder 310 mg natrium -- 13 procent af DV -- per portion, som er mindre end to tredjedele af størrelsen af købmand brand. En anden vigtig mærke er brændt rød peberfrugt indeholder 110 mg natrium -- 5 procent af DV-i bare en spiseskefuld og en halv.

Frisk Ristet Peberfrugt

Gøre brændt rød peberfrugt i hjemmet, er det nemt at begrænse natrium ved at ændre opskrift. En opskrift fra "Epicurious," for eksempel, omfatter 3/4 tsk salt i 10 portioner, der giver 177 mg -- 7 procent af DV-af natrium per portion. Cut, at to tredjedele ved blot at bruge 1/4 tsk salt. Eller fjerne salt helt og smag til med sort peber, hvidløgspulver og oregano i stedet for.

Hvorfor Natrium Indhold, Spørgsmål

Natrium kan tilføje smag til røde peberfrugter og andre fødevarer, men indtagelse af for meget kan være skadelige for din sundhed. Det er fordi natrium direkte påvirker væske volumen uden din krops celler. Når natrium niveauer er høje, blodvolumen øges også, at øge dit blodtryk. Højt blodtryk er knyttet til hjertet angreb og slagtilfælde, hvilket er grunden til at begrænse natrium kan hjælpe med at beskytte dit hjerte-kar-sundhed.

Smart Shopping

Den gennemsnitlige Amerikanske forbruger for meget natrium, og de fleste af dem kommer fra de emballerede fødevarer, samt fra restaurant mad. For at undgå natrium overbelastning, skal du vælge naturlige fødevarer i deres hele form-såsom friske frugter og grøntsager eller tørrede bønner -- når det er muligt, og se efter ordene "lavt saltindhold" eller "meget lavt indhold af natrium", når de køber ristet rød peber eller andre forarbejdede vare. Ideelt set, raske mennesker skal forbruge noget mere end 2.300 mg natrium per dag, og dem, der er i risiko for hjertesygdom bør forbruge ikke mere end 1.500 mg natrium per dag.

Om Forfatteren

Nina K. er en Los Angeles-baserede journalist, som er blevet offentliggjort af USAToday.com, Fitday.com Sund levevis Magasin, Økologisk Myndighed og mange andre print og web-publikationer. Hun har en filosofi-grad fra University of Colorado og en journalistik certifikat fra UCLA.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære