Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Natrium Er i Rå cashewnødder?

Centers for Disease Control og Forebyggelse rapporter, at ni ud af 10 Amerikanske voksne bruger mere natrium end 2,300-mg daglig grænse, som anbefales af Institute of Medicine ' s Food and Nutrition Board. I 2010, sundhedspleje omkostninger i forbindelse med uforholdsmæssigt store natrium forbrug oversteg $270 milliarder, siger CDC. Nøglen til at holde dine natrium indtag inden for sunde grænser er at fokusere dine måltider på lav-natrium -, næringsstof-tætte fødevarer, herunder nødder som cashewnødder. Spises rå, som ikke er tilsat salt, cashewnødder er en fremragende tilføjelse til en natrium-diæt.

Natrium Indhold

Ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s Nutrient Database, en 1-ounce, cirka 28 gram med servering af rå cashewnødder indeholder 3 mg natrium. Dette beløb leverer langt mindre end 1 procent af den anbefalede daglige indtag af natrium for raske, voksne mænd og kvinder mellem 19 og 50 år gamle. Rå cashewnødder kan betragtes som en natrium-fri mad i henhold til den Nationale Labeling and Education act", hvori det hedder, at fødevarer, der giver mindre end 5 mg natrium per portion, har ingen væsentlig koncentration af natrium. De er sikre for mennesker på natrium-diæter, såsom ældre eller personer med nyresygdom.

Sammenligning med Andre Fødevarer

Rå cashewnødder indeholder ca så meget natrium i hver 1-ounce servering som 1 kop rå mango eller druer, en kile af vandmelon, 1 kop af svampe, ene øre af majs eller 1 kop dåse ananas. Fødevarer, der indeholder endnu mindre natrium per portion inkluderer grapefrugt, nektariner, appelsiner, pærer, æbler, ferskner, blommer og andre nødder som mandler og pekannødder. Derimod kommercielt tør-ristede cashewnødder med tilsat salt indeholder 181 mg natrium i hver ounce. Spise 1 kop disse cashewnødder ville give dig med 19 procent af dit daglige indtag af natrium.

Høj Natrium Farer

Din krop har brug for tilstrækkelig natrium til at hjælpe med at regulere dit blod volumen og til at bevare den elektrokemiske balance, som kræves for muskelsammentrækning og nerve cell impuls transmission. Men en kost, der indeholder for mange høj-natrium fødevarer og for få lav-natrium fødevarer som rå cashewnødder i høj grad øger din risiko for hjerteanfald, slagtilfælde, nyresvigt og hjerte-karsygdomme, siger Mayo Clinic. Hertil kommer, at en 2011 undersøgelse offentliggjort i "Archives of Internal Medicine", fandt en sammenhæng mellem høj-natrium-og lav-kalium kost. Forskerne fandt, at folk, der spiste for meget natrium og ikke nok kalium var mere tilbøjelige til at dø af hjertesygdom, og hver anden medicinsk tilstand.

Reducere Natrium Indtag

Hvis du er bekymret for, om dine natrium indtag, starte ved at erstatte de forarbejdede, dåse, færdigpakkede og ready-made fødevarer i din kost med friske frugter, grøntsager, fuldkorn og magre, uforarbejdede proteinkilder som bønner, kød, fjerkræ, fisk og nødder. Undgå kommercielle snack fødevarer som saltede cashewnødder til fordel for lav-natrium muligheder, såsom rå cashewnødder. For at tilføje smag til hjemmelavet snack nødder, prøv tørt-stegning dem og kaste dem med en lille mængde af olivenolie og en lav-natrium urt eller spice mix. Brug ikke salt, når du er madlavning og bede for lav-natrium muligheder, når du spiser ude.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære