Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Natrium Forekommer Naturligt i Æg?

Skrevet af Michelle Kerns; Opdateret November 27, 2018

Den gennemsnitlige Amerikanske forbruger mere natrium end det, der er sundt. Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, 90 procent af alle voksne i Usa har en regelmæssig natrium indtag, der langt overstiger den 2,300-mg-grænse, som anbefales af Food and Nutrition Board. Nøglen til at holde din natrium forbrug inden for sunde grænser er at spise primært lav-natrium fødevarer. Æg kvalificere sig som en naturligt lav-natrium mad.

Natrium Indhold

En stor hårdkogt æg indeholder 62 mg natrium. Dette beløb forsyninger 3 procent af en sund voksen mand eller kvinde anbefalede daglige tilførsel af natrium, og 4 procent af natrium, der er tilladt for en person på en 1.500-mg natrium-diæt. I henhold til den Nationale Labeling and Education Act, æg, der kan betragtes som en lav-natrium fødevarer, fordi de indeholder mindre end 140 mg natrium i hver portion.

Sammenligning med Andre Fødevarer

En stor, kogt æg indeholder ca så meget natrium som halvdelen af en kogt kylling bryst, 3 ounces kogt hakket oksekød, fire hvede kiks, 3 ounces kogt hellefisk og 1 kop kogt broccoli. Fødevarer, der har en mindre koncentration af natrium per portion omfatter roer, fisk som ørred eller tun, blomkål, selleri, grønne bladgrøntsager som sennep greens, eller spinat, kartofler og bønner som pintos eller sojabønner. Højt natrium elementer-fødevarer, der indeholder 400 mg natrium eller mere i hver servering -- er typisk forarbejdede fødevarer: klar-til-spiser korn, kartofler, chips, frokost, kød, dåse suppe og færdigretter.

Farer af Høj Natrium

Selvom natrium er af afgørende betydning for muskelsammentrækning, nervesystemets funktion og optagelse af næringsstoffer som glukose og chlorid, for meget af mineralet kan øge din risiko for højt blodtryk, nyresygdom, slagtilfælde, hjertesygdom og hjerteinsufficiens. Hvis du spiser for meget natrium og for lidt kalium, at du har en høj risiko for både hjertesygdomme og for at dø af alle større medicinsk tilstand. Den bedste måde at holde dine natrium indtag i kontrollen er at undgå forarbejdet, dåse, færdigpakkede og ready-made fødevarer, i favør af friske råvarer, kød, hele korn og lav-natrium ting som æg.

Nemme Måder at Spise Flere Æg

Mens de fleste Amerikanere udsigt æg blot som en morgenmad korte, æg, er en ideel måde at indarbejde en høj-kvalitets protein i stort set ethvert måltid. Når du er i humør til en let og nærende spise, kan du prøve røræg over hele hvede brød, som serveres med en side af sauteret spinat-du kan koge spinat og æg sammen til at spare endnu mere tid. Efter en omgang frokost, der pakker en antioxidant punch, kan du prøve at folde en overdænge kop hakkede peberfrugt og broccoli i en to-æg, omelet. For et mere solidt måltid mad, gøre et æg frittata med kartofler, chorizo pølse, løg, hvidløg og persille.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

ADVERT

Mest populære