Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Natrium Har et Barn brug for?

Skrevet af Matthew Lee; Opdateret 14 December 2018

Dietary reference indtag give anbefalinger for, hvor meget af et næringsstof, skal du indtager hver dag. På grund af de vanskeligheder, der udfører en sådan forskning med unge befolkninger, har ingen specifikke anbefalinger, der findes for, hvor meget natrium børn skal forbruge på en daglig basis. Men, Institut for Medicin er passende indtag af næringsstoffer og tolerable øvre grænser for natrium kan bruges til at sikre, at dine børn er hverken spiser for lidt eller for meget af dette vigtige mineral.

Natrium Roller

Sammen med kalium, natrium er en af de mest vigtige elektrolytter i kroppen. En passende daglig indtagelse af natrium er afgørende for et velfungerende celler, muskler og nerver i hele kroppen. Hertil kommer, at din krop bruger natrium til at regulere blodtrykket og mængden af blod, der strømmer gennem dit blodkar. På trods af de risici, der er forbundet med et uforholdsmæssigt stort natrium indtag, er disse funktioner gør natrium af afgørende betydning for dit barns sundhed.

Tilstrækkeligt Indtag

I stedet for dietary reference indtag for børn, Institute of Medicine viser, hvad den kalder "passende indtag af næringsstoffer," eller den mængde, der kræves for at opfylde de behov, 97 til 98 procent af befolkningen. De er mellem 1 og 3, en tilstrækkelig indtagelse af natrium er 1.000 mg per dag. For børn i alderen 4 til 8, tilstrækkeligt indtag øges til 1.200 mg. Dette øger yderligere og nåede et maksimum på 1.500 milligram per dag for børn mellem 9 og 18. Fordi deres nyrer ikke fuldt gamle, børn under en alder af 1 bør aldrig forbruge tilsat natrium.

Tolerable Øvre Grænser

For at sikre, at du og dine børn ikke spiser for meget natrium, Institut for Medicin udsender også tolerable øvre grænser for natrium. Dette er defineret som den maksimale mængde af natrium, der kan tolereres af flertallet af en befolkning uden negative sundhedsmæssige virkninger. De er mellem 1 og 3 børn bør ikke spise mere end 1.500 mg per dag. Fra alderen 4 og 8, dette stiger til et maksimum på 2.200 mg dagligt. Efter en alder af 8, det tolerable øvre grænse for børn er 2,300 milligram.

Risici

Begrænsning af natrium indtag, er ikke så vigtigt blandt børn som blandt de voksne. Dette er på grund af de mange vigtige roller, at natrium spiller i dit barns udvikling. Men, at give dine børn med meget salt mad og store mængder af natrium kan forme deres fremtid mad præferencer og holdninger. Som forskere med National Institutes of Health venligst, at de risici, der er for en smag for alt for salt mad senere i livet kan føre til udvikling af højt blodtryk. Som sådan, de foreslår, at en moderat indtagelse af natrium for dig selv og dine børn.

Om Forfatteren

Matthew Lee har været at skrive professionelt siden 2007. Tidligere og aktuelle forskningsprojekter, der har undersøgt effekten af en diagnose af brystkræft på livsstil og mental sundhed og overholdelse af livsstil-baseret (dvs ernæring og motion) og medicinsk behandling behandling programmer. Han har en Master of Arts i psykologi fra Carleton University og arbejder mod sin doktorgrad i sundhedspsykologi.

ADVERT

Mest populære