Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Natrium Er i en Kylling & Grøntsager Kun på Yoshinoya?

Yoshinoya er en hurtig mad Japansk restaurant, der serverer et udvalg af skåle fyldt med traditionelle Japanske fødevarer som ris, grøntsager og magert kød. Som de fleste fastfood-restauranter, de fleste af menupunkterne på Yoshinoya er ganske høj i natrium. Du vil få mindre natrium, når du bestiller bare kylling og grøntsager i forhold til andre retter, men du vil stadig forbruge en stor dosis. Du kan stadig spise på Yoshinoya, men du ville være klogt at træffe sundere valg af fødevarer.

Natrium ved Yoshinoya

En ordre af kylling kun med huden på Yoshinoya indeholder 1,470 mg natrium, som er 64 procent af de 2,300 mg, bør du begrænse dig selv til hver dag. Hvis du bestiller kylling uden skind, natrium indhold vil falde en smule til 1,370 milligram. En ordre af grøntsager har kun 720 mg natrium, hvilket er en tredjedel af din daglige grænse. Spise sammen, og vil du forbruge langt mere natrium end du bør have for hele dagen.

Natrium og Sundhed

Hvis du er ligesom den gennemsnitlige person, du forbruge mere natrium end dine nerver og muskler skal fungere korrekt. Regelmæssigt at spise mere natrium end din krop har behov kræver, at dine nyrer for at udføre overarbejde, der forsøger at slippe af med det overskydende beløb. Over tid, dine nyrer ikke vil fjerne alle de ekstra natrium, hvilket betyder, at det vil bygge sig op i blodet og øge din risiko for hjerte-kar-sygdom, samt nyre-problemer. Det kan også øge din risiko for at få et slagtilfælde.

Næringsstoffer

Men høj i natrium, når du ikke opt til en kylling eller grøntsag eneste måltid på Yoshinoya, vil du få en dosis af visse vigtige næringsstoffer, også. Kylling leverancer mellem 39 og 42 gram protein, som er næsten alle af de 46 gram kvinder har brug for hver dag, og tæt på 56 gram mænd kræver. Kylling leverer også jern, kalium og zink. Grøntsagerne tilsættes fibre, der fremmer en sund fordøjelse. Grøntsager er også en god kilde til vitamin A.

Spise Sundere på Yoshinoya

Hvis det er kylling og grøntsager du at du har lyst til, for en kylling salat. Det indeholder kogt kylling og en portion grønne, men har bare 310 mg natrium. Gå let på salat dressing, men fordi en servering kan tilføje op til 500 milligram af ekstra natrium. Udskift højt natrium kylling med dampet ris, som netop er 25 mg natrium per portion. Kombinere grøntsager og ris til en lavere natrium måltid. For en kylling uden skind kids' måltid, som er endnu lavere-natrium mulighed. Det indeholder 640 mg natrium for hele måltidet.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære