Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Natrium Er i Grillede Ribben?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret December 20, 2018

Et rack af ribben, dryp med barbecue sauce er en sommer cookout korte. Mens ribben selv er lavt natrium, desuden af de fleste former for grill sauce vil øge natrium-indhold betydeligt. Fortvivl ikke, men. Du kan stadig nyde din elskede grillede ribben ved at ændre, hvordan du kan tilberede og spise kød.

Natrium

Du har sandsynligvis hørt så mange dårlige ting om natrium, at du er tilbageholdende med at spise det, men du rent faktisk har brug for små doser af natrium hver dag. Natrium hjælper dig med at opretholde en sund væske balance i din krop, og det holder også dine muskler fungerer korrekt. Du har også brug for natrium til at støtte nerve funktion. For meget salt, men kan have negative helbredsmæssige konsekvenser. En kost, der indeholder for meget natrium sætter dig på en større risiko for højt blodtryk, nyre-sygdomme og slagtilfælde. For meget salt kan gøre dig holde vand så godt.

Daglige Anbefalinger

Selvom de fleste kost indeholder enorme mængder salt, med 3,400 milligram om dagen bliver den gennemsnitlige, du behøver ikke meget for at bevare din sundhed. Raske voksne skal holde deres daglige indtag til 2.300 mg eller mindre. Hvis du er African-American, er over 50 år, eller hvis du har været diagnosticeret med hypertension, nyresygdom eller hjertesygdom, du bør heller ikke indtager mere end 1.500 mg i døgnet .

Grillede Ribben

Ribbenene selv er ikke problemet-de har kun indeholde 67 milligram i en 3,5 ounce servering. Den sauce, der er kvalt på kød, er det øger natrium indhold af fødevarer. En ounce af barbecue sauce indeholder omkring 265 mg natrium. Et gram er ikke meget, så det er sandsynligt, at du spiser meget mere end det, især hvis du børste på flere lag af barbecue sauce, så dine ribben lave mad. Overbrusning af ribben med salt eller brug gnider før tilberedning dem kan også tilføje flere hundrede mg natrium per portion.

Reducere Natrium

Den enkleste måde at reducere natrium i dit grillet rib opskrift er at bruge mindre grill sauce. Vent, indtil siderne er kogt til at børste dem med saucen til at reducere, hvor meget du bruger. Et andet alternativ er at bruge nedsat natrium grill sauce. En ounce af lav-natrium barbecue sauce indeholder kun 42 mg natrium. Spring barbecue sauce alle sammen. Brug friske krydderurter kombineret med olivenolie til smag dine ribben eller bruge tørrede urter, såsom paprika, hvidløg pulver og rosmarin, til at skabe en natrium-fri rub.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære