Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Protein Er der i Tyrkiet Pastrami Lunchmeat?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret November 27, 2018

Pastrami er en type af deli-kød normalt fremstillet af oksekød, men det er også bredt tilgængelige lavet fra tyrkiet, der går på indholdet af mættet fedt kød. Tyrkiet pastrami indeholder en overvældende mængde af salt per portion, som nedsætter dens ernæringsmæssige værdi væsentligt. Med en positiv bemærkning, tyrkiet pastrami er også en god kilde til protein, som er et vigtigt næringsstof, du har brug for som en del af din daglige kost.

Protein i Tyrkiet Pastrami

3,5 ounce servering af tyrkiet pastrami, som er svarende til omkring 4 skiver, indeholder 16.3 gram protein. Det er omkring en tredjedel af de 46 gram protein kvinder bør sigte mod at medtage i deres daglige kost, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. Det er 29 procent af de 56 gram mænd har brug for på en daglig basis.

Protein og Sundhed

Proteiner er store molekyler, der består af aminosyrer. Aminosyrer hjælpe din krop med at gøre og bruge protein, men du kan ikke gemme dem. Det betyder, at du skal spise masser af protein hver dag, så din krop har adgang til de aminosyrer, den har brug for til at fungere korrekt. Protein spiller en rolle i at gøre nye DNA-og metabolisering af din mad. Du har også brug for protein til energi og til at opbygge og vedligeholde muskelmasse. Protein støtte i passende immunfunktion og hormon sekretion, så godt.

Yderligere Information Om Ernæring

Ud over protein, tyrkiet pastrami er en imponerende kilde til jern og zink, også. 3,5 ounce servering af tyrkiet pastrami leverer 4.2 milligram jern. Der er lidt mere end 50 procent af 8 mg, mænd har brug for på en daglig basis, og omkring en fjerdedel af de 18 mg kvinder bør have hver dag. Du vil også få 2.2 milligram zink, hvilket er 28 procent af de 8 mg kvinder har brug for hver dag, og 20 procent af de 11 milligram mænd kræver. Jern og zink hjælper med at holde dit immunforsvar og reproduktive systemer sund. Den 1,123 mg natrium, at samme del af tyrkiet pastrami indeholder, er omkring halvdelen i en højde af 2.300 mg, bør du begrænse dig selv til hver dag. For meget natrium bidrager til hjertesygdom og nyresygdom.

Tips

Lejlighedsvis servering af tyrkiet pastrami kan have en plads i din kost, så længe du kompensere ved at spise en lav-natrium fødevarer for resten af dagen. Se for nedsat natrium versioner af deli kød, og du vil skære dine natrium indtag, mens de også får den samme mængde protein. Gør din pastrami sandwich endnu sundere ved hjælp af høj-fiber hele hvede brød og hober sig på friske grøntsager. Romaine salat, tomater, løg, agurker og peberfrugt er alle lækre muligheder. En skive fedtfattig ost vil øge protein indhold af sandwich, samt tilføje en god portion af knogle-bygning calcium.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære