Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Protein Er Der i 10 Mandler?

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret: November 19, 2018

Mandler er en glimrende kilde til protein, fiber og hjerte-sunde fedtstoffer. Tilføje 10 mandler til din daglige kostplan, der kan hjælpe dig med at nå dine næringsstof behov. Spise mandler kan endda hjælpe dig med at vedligeholde en sund kropsvægt. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i September 2014-udgaven af "Nutrition Journal," at spise proteinrig snack fødevarer som mandler øger mæthed, eller en følelse af fylden, der kan hjælpe med at forbedre appetit kontrol og fører til et reduceret kalorieindtag.

Protein i Mandler

Ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture Næringsstof Data Laboratorium, en mandel indeholder 0,25 gram protein. Derfor, spise 10 mandler giver dig med omkring 2,5 gram protein. Én portion eller servering størrelse, for mandler er normalt 1 ounce, hvilket svarer til ca 23 hele mandler. En fuld 1-ounce del af mandler giver dig med lidt mindre end 6 gram protein.

Protein Behov

Spise mandler i tillæg til andre høj-protein fødevarer kan hjælpe dig med at opfylde dit protein behov. Institute of Medicine anbefaler, at mænd indtager mindst 56 gram, kvinder spiser 46 gram og gravide og ammende kvinder indtager mindst 71 gram protein hver dag. Hvis du er aktiv eller komme fra en skade, operation eller sygdom, du kan have brug for ekstra protein, dog.

Overvejelser

I modsætning til animalske proteiner findes i kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, æg og mælkeprodukter, mandler, ikke indeholder alle de essentielle aminosyrer man har brug for til at bygge proteiner i din krop. Disse proteiner bruges til at reparere og vedligeholde næsten hver del af din krop, herunder dine muskler, hud, hår, negle, organer og blod. Men ifølge MedlinePlus, kan du få alle de essentielle aminosyrer kroppen har brug for ved at bruge en bred vifte af plante-baserede proteiner i løbet af dagen.

Andre Gavnlige Næringsstoffer

Ud over protein, 10 mandler indeholder 1 gram kostfibre og 6 gram fedt, ifølge USDA Nutrient Data Laboratorium. De fleste af fedt i mandler er hjerte-sunde, umættede fedt, som kan forhindre, at din risiko for hjertesygdomme, når det bruges i stedet for mættet fedt. En fuld 1-ounce del af mandler indeholder ca 14 gram af den samlede sunde fedt og 3,5 gram fiber. Kvinder bør sigte efter 25 gram fiber og mænd bør skyde til 38 gram fibre hver dag. Mandler er også en kilde til calcium, jern, magnesium, fosfor, kalium og vitamin E.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære