Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Protein Er der en Metrostation, roastbeef Sandwich?

Metro disker op med en sub, sandwich og suppe, hvilket mange forbrugere til at tro, det er sundere end burger og stegt kylling fast food restauranter. I nogle tilfælde, dette er sandt, men i andre tilfælde er Metro ' s fødevare indeholder svimlende mængder af fedt og natrium. Den roastbeef sandwich på Subway er en af dine bedre valg, og den leverer en god mængde af protein, uden at være alarmerende højt indhold af mættet fedt. Sandwich indeholder en enorm mængde af natrium, selv, hvilket gør det til en lejlighedsvis frokost element, snarere end noget, du spiser hver dag.

Protein i roastbeef Sandwich

En 6-tommer Metro roastbeef sandwich indeholder 24 gram protein. Der er 52 procent af de 46 gram protein, at kvinder har brug for hver dag, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. Det er 43 procent af de 56 gram protein mænd bør sigte for hver dag. Hvis du har fod lange roastbeef sandwich, kan du fordoble tallene.

Funktion af Protein

Protein er afgørende for din overlevelse. Det er til stede i dine celler, væv, muskler, hud, hår og knogler, og hjælper hver af disse dele af kroppen fungerer normalt. Protein, der forsyner dig med energi, og kan hjælpe dig med at opretholde en sund vægt ved at fylde dig op, så du spiser færre kalorier. Hvis du spiser en kost, der indeholder kød, såsom stegt oksekød, det er nemt at få alle de proteiner, du har brug for, og det er temmelig ualmindeligt, at mennesker, der spiser en sund og afbalanceret kost til at blive mangel på protein, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse.

Yderligere Næringsstoffer

En 6-tommer Metro roastbeef sandwich forsyninger 5 gram kostfibre, som er 20 procent af de 25 gram kvinder har brug for hver dag, og 13 procent af de 38 gram, der anbefales til mænd. Den samme sandwich også giver 8 procent af din A-vitamin behov og 20% af det C-vitamin du bør have hver dag. Sandwich indeholder 30 procent af dit calcium behov og 25 procent af det jern, du har brug for på daglig basis, også. Det indeholder også 700 mg natrium. Du bør begrænse dit indtag af natrium til 2.300 mg eller mindre om dagen, i henhold til MayoClinic.com. Den roastbeef sandwich har 30 procent af denne grænse, og 47 procent af de 1.500 mg, bør du begrænse dig til, hvis du har en hjertesygdom, eller hvis din læge har anbefalet en lav-natrium diæt.

At spise på Subway

Den roastbeef sandwich på Subway er på 6 gram fedt eller mindre menu, der tilbyder restauranten, så det er blandt dine bedste valg, hvis du vil have en sub sandwich. Spørg for halvdelen af det kød, og hold den ost at skære natrium indhold af sandwich. For en roastbeef miniubåd i stedet. De mindre sandwich stadig indeholder 14 gram protein, men natrium-indhold er reduceret til 410 mg.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære