Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvor Meget Protein Skal den Gennemsnitlige Danser?

Mange atleter, herunder dansere, bekymre dig om protein, tænker, at spise mere, gør dem slankere og stærkere. Mens som danser du har brug for mere protein end en nonathlete, spise mere -- eller gør det til fokus på din kost -- ikke forbedre fysik. At vide, hvor meget protein du har brug for, kan hjælpe dig med at spise en mere balanceret kost for bedre ydeevne, såvel som mere energi, fokus og styrke. Konsultere din læge, før du foretager nogen ændringer af din kost.

Hvor Meget Protein

Protein i en danser kost er nødvendige for at bevare muskelmassen, reparation af muskler efter træning og forestillinger, og opbygge nye muskler. Den gennemsnitlige danser behov 1.4-1.6 g protein per kilo kropsvægt, ifølge International Association for Dans Medicine & Science For eksempel, en 110-pund danser behov 70 til 80 gram protein om dagen. Ved sammenligning, en nonathlete behov på 0,8 gram protein per kilo kropsvægt, eller 40 gram protein på 110 pounds.

Sunde Kilder til Protein

Protein findes i en række fødevarer, herunder kød, fisk og skaldyr, fjerkræ, æg, mejeriprodukter, grøntsager, bønner, soja fødevarer og korn. Fisk og hvidt kød, fjerkræ uden skind, der er af høj kvalitet kilder til protein, der er lav på fedt og kalorier, med 21 gram protein i et 3-ounce servering. Fedtfattige mejeriprodukter, herunder nonfat mælk og yoghurt, er rige på protein med 8 til 17 gram per portion, og også indeholder calcium og D-vitamin for at holde dine knogler sunde og stærke. Bønner er fedt-fri og fuld af fibre, som hjælper med at bekæmpe sult, og har 16 gram protein i et 1-cup, der tjener

At afbalancere Protein, Kulhydrater og Fedt

At holde tonet og stærk, du er nødt til at balancere dit indtag af protein med kulhydrater og fedt. Sørg for, at du får nok kulhydrater og fedt i din kost giver din krop til at bruge protein til at opbygge og reparere muskler i stedet for at bruge det som en kilde af energi. En sund danser kost bør indeholde 55 procent til 60 procent kulhydrater, 10 procent til 15 procent protein og 20 procent til 30 procent fedt, siger den Internationale Sammenslutning for Dans Medicine & Science.

Kombinere Protein med Kulhydrater

At spise protein og kulhydrater sammen på måltider og snacks før, under eller efter en prøve eller forestillinger kan hjælpe med at fremme muscle recovery, ifølge en undersøgelse fra 2004, der er offentliggjort i "American Journal of Physiology." En sund kulhydrat og protein morgenmad kan omfatte hele korn korn med mælk. Til frokost kan du nyde en kalkun sandwich på hele hvede brød med frugt og en side salat. På aftensmad, grillet tun med bagte kartofler og dampet broccoli er en sund indstilling. Sund kulhydrat og protein snacks omfatter yoghurt og frugter, hele korn crackers med jordnøddesmør eller tørret frugt med nødder.

Om Forfatteren

Jill Corleone er en registreret diætist og sundhed coach, som har været at skrive og holde foredrag om kost og sundhed i mere end 15 år. Hendes arbejde har været omtalt på Huffington Post, Diabetes Self-Management og i bogen "Noninvasive Mekanisk Ventilation," redigeret af John R. Bach, M. D. Corleone har en Bachelor of Science i ernæring.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Stockbyte/Getty Images
ADVERT

Mest populære