Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Protein der Er i Popcorn?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret 07 December, 2018

Den behagelige aroma, du lugter, og den opfylder smældende lyd, du hører, når du laver en batch af popcorn er ikke alle fødevarer har at tilbyde. Det leverer også visse essentielle næringsstoffer såsom protein. Ikke alle popcorn er skabt lige så skønt. Mange sorter af popcorn er for høj i natrium-og fedt at blive betragtet som en sund del af din kost, men når det er tilberedt på en sund måde, de små kerner kan være et nærende supplement til din kost plan.

Protein i Popcorn

En kop af luft-poppet popcorn leverer 1 gram protein. Det er kun en lille del af den daglige anbefaling af 46 gram for kvinder og 56 gram for mænd, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. En kop af mikrobølge-popcorn forsyninger 0.80 gram protein.

Funktion af Protein

Din krop kræver en konstant tilførsel af protein for at opretholde livet og reparere sig selv. Protein fødevarer, der indeholder aminosyrer, som du bruger til at få nye proteiner, der hjælper med at vedligeholde muskelmasse, dyrke nye celler og næring til din krop. Animalske fødevarer som kød, fisk, mælk og ost, er blandt de bedste kilder til protein, og de har også hver enkelt af de essentielle aminosyrer man har brug for. Hvis du spiser en kost, der indeholder en bred vifte af sunde fødevarer, du sandsynligvis få nok protein og essentielle aminosyrer. Stol ikke på popcorn til at øge dit indtag betydeligt, selv om. Samtidig kan du få en lille mængde af protein, du er nødt til at spise en kæmpe portion popcorn til at gøre en forskel i den mængde, du har brug for dagen.

Yderligere Næringsstoffer

Får du små doser af jern, kalium og zink fra en portion popcorn, men ikke meget andet i vejen for, at andre vigtige vitaminer og mineraler. Du får en rimelig mængde af kostfibre, selv om. En kop af luft-poppet popcorn indeholder 1,2 gram fiber. Kvinder har brug for cirka 25 gram fibre hver dag, og mænd har brug for ca 38 gram hver dag. En kop af mikrobølge-popcorn har 0.9 gram fiber. Fiber hjælper dig med at fordøje din mad og blødgør din skammel, så du er mindre tilbøjelige til at blive forstoppet. Det næringsstof, der også sænker blodtrykket og blodsukkeret, også.

Spise Popcorn

Air-poppet popcorn er din sundeste valg, fordi det ikke indeholder tilsat olie eller salt. Du kan smag luft-poppet popcorn med en bred vifte af velsmagende ingredienser, såsom revet ost, kanel, hvidløg pulver eller en spritz af olivenolie og friske krydderurter. Hvis du vælger mikrobølge popcorn, læse ingrediens etiketterne omhyggeligt. Pass på versioner, der omfatter delvist hydrogenerede olier, fordi de indeholder skadelige transfedtsyrer, som hæver dit kolesterol og øge din risiko for hjertesygdomme. Se efter lav-natrium-versioner, så godt. En kop af mikrobølge-popcorn kan indeholde mere end 100 mg natrium, men mange mærker sælger nedsat natrium popcorn, der har mindre end det.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære