Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvor Meget Protein der Er Nødvendigt i Alle Flydende Kost?

Skrevet af Janet Renee, MS, RD; Opdateret November 28, 2018

Mens på et flydende måltid plan, får du din ernæring fra væsker og fødevarer, der har en glat, flydende konsistens. Din læge ordinerer denne form for kost plan, af forskellige årsager. Det er almindeligt anvendt til at fremme vægttab, før fedmekirurgi, at resten fordøjelsessystemet under inddrivelse fra bariatrisk kirurgi og til behandling af overvægt, når andre diæter, der har fejlet. Det er også bruges under genoprettelse efter mave eller tarm kirurgi. Kun foretage en flydende kost i henhold til lægens rådgivning, tilsyn og instruktion.

Mængden af Protein

Mængden af protein du har brug for på en flydende kost varierer afhængigt af grunden til at din læge har ordineret denne form for kost plan for dig. Læger ofte anbefaler, høj protein, hvis du har fået ordineret en flydende kost for vægttab. En typisk anbefaling er, at vi bruger 80 gram, hvis du er mandlige og 65 gram, hvis du er kvinde, i henhold til Missouri Bariatriske Tjenester. Under andre omstændigheder, 45 gram protein kan være tilstrækkeligt. Din læge vil give et bestemt protein mål for din situation.

Betydningen af Protein i en Flydende Kost

Protein spiller en afgørende rolle i din kost i almindelighed, og for at være på flydende kost er ingen undtagelse. Under et vægttab flydende kost, protein hjælper din krop med at bevare muskel. Hvis du ikke spiser nok protein under vægttab, din krop resorts at nedbryde muskler, som en kilde af energi. Mens du er på en post-kirurgi flydende kost, protein spiller en afgørende rolle i at reparere dit væv, og fremme heling.

Generelle Retningslinjer

Eksempler på fødevarer, du spiser på en flydende kost omfatter suppe, budding, soja, mælk, yoghurt, mælk og bouillon. For et vægttab flydende plan, er det typisk at have seks små måltider hver dag. Du vil sandsynligvis bruge en protein-supplement drink til at hjælpe med at dække dit proteinbehov. Når din flydende kost er ikke til vægttab, kan din læge give is, frossen yoghurt, sodavand, krydret is og andre højere kalorieindhold flydende fødevarer.

De vælger et Protein Drik

Protein-supplement drikkevarer spille en rolle i at hjælpe dig med at opfylde dit protein behov, men efter en hel flydende kost. Det er typisk at se en flydende protein supplement, der indeholder mindst 15 gram protein pr 8-ounce servering. Du kan finde klar-til-drikke protein kosttilskud og pulver, som du tilsæt vand eller mælk til. Hvis din flydende kost er for vægttab, din læge kan anbefale, at du vælger et protein drink lav i kalorier og fedt, med et moderat indhold af kulhydrater. Det er typisk at vælge et supplement, der ikke indeholder mere end 200 kalorier, mindre end 5 gram fedt og færre end 20 gram kulhydrat pr 8-ounce servering.

Om Forfatteren

Janet Renee er en klinisk diætist med en særlig interesse i vægt forvaltning, sports ernæring, medicinsk ernæring terapi og kost tendenser. Hun fik sin Master of Science i ernæring fra University of Chicago og har bidraget til, at sundhed og wellness-magasiner, herunder Forebyggelse, Selvstændig, Form og Madlavning Lys.

ADVERT

Mest populære