Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Protein der Er i Mozzarella Sticks?

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret 17 December 2018

Mozzarella sticks er en glimrende kilde til proteinindholdet. Men at spise dem i overskydende kan sætte dig i risiko for fedme og sundhed sygdomme som hjerte sygdom. En undersøgelse offentliggjort i en 2013 udgave af "Prostata" rapporter, at indtagelse af stegte fødevarer på en regelmæssig basis er forbundet med en øget risiko for prostatakræft. Selv om mozzarella sticks kan hjælpe dig med at opfylde dine daglige proteinbehov, masser af sundere proteinrige alternativer.

Ernæring Oplysninger

At spise en portion af tre stegt mozzarella sticks giver dig 14 gram protein, ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture Næringsstof Data Laboratorium. Den samme del størrelsen indeholder også 306 kalorier, 23 gram kulhydrater og omkring 18 gram fedt. Mozzarella sticks er også rige på calcium og fosfor.

Protein Krav

Dit daglige proteinbehov er baseret på dit køn og kropsvægt. Institut for Medicin antyder, at mænd har brug for mindst 56 gram protein, kvinder har brug for 46 gram og gravide og ammende kvinder kræver 71 gram protein dagligt. En fornyet undersøgelse offentliggjort i 2008-udgaven af "Klinisk Ernæring" antyder, at ældre voksne kan kræve, om 0.68 gram protein per kilo kropsvægt, og en undersøgelse offentliggjort i en 2011 udgave af "Journal of the International Society of Sports Nutrition" rapporter om, at folk, der motionerer regelmæssigt, kan det tage op til 0.91 gram protein pr pund kropsvægt dagligt.

Bekymringer

Selv om mozzarella sticks er rig på protein, de er også høj i kalorier, mættet fedt og natrium, som kan øge din risiko for fedme og hjertesygdomme. En del af tre mozzarella sticks indeholder omkring 6,5 gram mættet fedt og 738 mg natrium. De Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010 opmuntre voksne til at begrænse natrium forbrug til mindre end 2.300 mg dagligt.

Protein-Rig Alternativer

Du kan erstatte protein-rige alternativer til mozzarella sticks til at hjælpe med at reducere din sygdom og risici. Reduceret-fedt, mozzarella streng ost er meget lavere i kalorier og fedt, og lidt højere proteinindhold sammenlignet med mozzarella sticks. Andre høj-protein muligheder omfatter fedtfattig hytteost, fedtfattig mælk eller yoghurt, æg, hvide, skaldyr, fjerkræ uden skind, soja produkter, bælgfrugter, seitan, nødder og frø.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære