Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Protein der Er i italiensk Tyrkiet Pølse?

Italiensk tyrkiet pølse er en af mange protein-rige fødevarer, der kan hjælpe dig med at opfylde dine daglige proteinbehov. Denne type pølse er også rig på jern, zink, niacin og fosfor. Men da italienske tyrkiet pølse er høj i natrium, man spiser det i moderate mængder. Den anbefalede daglige dosis, eller ADT for protein er 46 gram for kvinder og 56 gram protein dagligt for mænd, ifølge Institute of Medicine.

Gram Protein

En 3-ounce del af italienske tyrkiet pølse indeholder 132 kalorier og 13 gram protein, ifølge U.S. Department of Health and Human Services Næringsstof Data Laboratorium. En 3-ounce del af kød, herunder pølse, er på størrelse med et spil kort. Da protein indeholder 4 kalorier per gram, 52 af 132 kalorier i italiensk tyrkiet pølse er fra protein.

Kvalitet af Protein

Da tyrkiet er et komplet protein, så er italienske tyrkiet pølse. Komplet proteiner er af høj kvalitet proteiner, fordi de indeholder alle de essentielle aminosyrer, som er nødvendige for at bygge proteiner i din krop, du har brug for på en daglig basis. Med undtagelse af soja protein, de fleste plante-baserede proteiner mangler nogle essentielle aminosyrer.

Bekymringer

Undgå at spise tyrkiet pølse på en regelmæssig basis, fordi det er stærkt forarbejdede og rigt på natrium, som kan øge dit blodtryk og risiko for hjertesygdom. En 3-ounce del af italienske tyrkiet pølse indeholder 780 mg natrium. De Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010 anbefale en begrænsning kosten natrium til 1.500 til 2.300 mg dagligt, afhængigt af din alder og sygdom risikofaktorer. At spise for meget tyrkiet pølse regelmæssigt gør det vanskeligt at overholde denne natrium anbefaling.

Regelmæssig Tyrkiet vs. Pølse

Spise regelmæssigt, uforarbejdede tyrkiet i stedet for tyrkiet pølse giver dig mere protein og mindre natrium, hvilket gør uforarbejdede tyrkiet et sundere valg. Ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture Næringsstof Data Laboratorium, 3 ounces tyrkiet kød indeholder 96 kalorier, 19 gram protein og 99 mg natrium. Men, regelmæssig tyrkiet er også lavere i jern, zink og fosfor.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

Foto Credits

  • Hemera Teknologier/AbleStock.com/Getty Images
ADVERT

Mest populære