Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Protein der Er i Honning?

Skrevet af Melodie Anne ; Opdateret November 21, 2018

Honning vil ikke tilføje meget protein i din kost, – det er først og fremmest, alle sukker. Men selvom du ikke kan regne med honning til at forbedre dit protein indtag, er det ikke parre perfekt med flere protein-rige fødevarer. Ved at tilsætte honning til andre måltider, der har en masse protein, du vil tilføje et strejf af sødme og være på din måde at få de proteiner, du har brug for hver dag. Bare sørg for at spise honning i moderate mængder, for ellers vil du også tilføje inches til din talje.

Ernæringsmæssige Oplysninger om Honning

En spiseskefuld af honning – omkring 20 gram – har 64 kalorier og en minimal 0.06 gram protein. Dette er kun bidrager med en minimal mængde af protein, du har brug for hver dag. Honning ikke har noget fedt, selv om det er meget høj i kulhydrater. Næsten alle af de kalorier, i honning kommer fra sukker, en type af kulhydrat.

Mængden af Protein Du har Brug for

Din nøjagtige protein behov varierer afhængig af din livsstil. Ti til 35% af dine daglige kalorier kommer fra protein, som har 4 kalorier per gram, noter Centers for Disease Control og Forebyggelse. For en 2,000 kalorie diæt, skal du overalt fra 200 til 700 kalorier fra protein, eller 50 til 175 gram. At have et fysisk krævende job, og på vej til et kick-boxing klasse hver anden aften betyder, at du sandsynligvis brug for mere protein end en person, der primært er stillesiddende.

Hvor man kan Få Det

Hvis du tørster sødt en gang imellem, skal du bruge honning, en all-naturlige sødestof i stedet for forarbejdet hvidt bord sukker. Tilføj en skefuld honning til en müsli og yoghurt parfait. En halv kop granola har næsten 4 gram protein, mens 8 ounces nonfat almindelig yoghurt tilbyder 13 gram protein. Som en mid-formiddag snack, nyde en halv kop af fedtholdige hytteost med en støvregn af honning. Denne sunde pick-me-up har 12.5 gram protein. Brug honning på din krydrede retter. Tyndt lag af en center-cut-svinekød chop med honning og bages over en bund af frisk æble-skiver. Du vil få mere end 27.25 gram protein fra 3 ounces kogt svinekød.

Protein Overvejelser

Protein består af mindre komponenter, kaldet aminosyrer. Nogle proteiner er komplet, betyder, at de har alle de essentielle aminosyrer, du er nødt til at få fra din daglige kost. Andre proteiner, som er ufuldstændige. Disse proteiner mangler nogle af de essentielle aminosyrer. Kød, fisk og skaldyr, æg og mælkeprodukter er alle komplette proteiner, mens vegetabilske fødevarer som bønner, hele korn og brune ris, er ufuldstændige proteiner. Spor mængden af protein i honning er også ufuldstændig. Selv om de fleste vegetabilske proteinkilder mangler nogle essentielle aminosyrer, kan du få alt hvad du behøver, ved at spise en bred vifte af forskellige typer hele dagen. Have en bid af multigrain toast til morgenmad, en side af sorte bønner på frokost, og derefter vilde ris med din aftensmad. Din krop kan sammensætte disse ufuldstændige proteiner til at få præcis hvad det skal.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

ADVERT

Mest populære