Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Protein der Er i en Hjemmelavet Burger?

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret 12 December 2018

De fleste Amerikanere nemt at opfylde deres protein krav med to til tre portioner per dag af høj-protein fødevarer, som kød, fjerkræ, æg, ost eller kogte tørrede bønner. Men hvis du ser mængden af protein du spiser, kan det være nyttigt at vide, hvor meget protein hjemmelavede hamburgere indeholde.

Det Afhænger af Oksekød

Både størrelsen af burger, og den type af hakket oksekød, du bruger til at gøre det påvirke proteinindholdet i det endelige produkt. For en saftig burger, "Country Living" anbefaler at bruge 80 procent magert hakket chuck. En typisk kvartal-punds burger lavet med denne type af hakket oksekød har 204 kalorier og 20 g protein. Opt for 95-procent magert hakket oksekød i stedet, og du vil reducere kalorier til 141 samtidig øge protein til 22 gram. Hvis du går med den tykkere, men mindre dyrt 70 procent magert hakket oksekød, du vil vind op at få 183 kalorier og 18 gram protein per patty.

Bolle og Pynt

Tilføjelse af en bolle og nogle krydderier til din burger, vil stige lidt protein indhold. En almindelig hamburger bolle indeholder 4 gram protein, og en skive tomat, en spsk ketchup og en teskefuld sennep vil hver tilføje en anden 0,2 gram protein til din burger. Et blad af grøn salat, kun tilføjer 0,1 gram af protein, og et lagen skive ikke indeholder protein.

Andre Faktorer, Der Påvirker Protein Indhold

Tilføjelse af fyldstoffer, som brødkrummer, at din burgere, vil reducere mængden af protein i din burger, da det vil have mindre af høj-protein kød i samme størrelse burger. Men, ved hjælp af æg som bindemiddel vil stige lidt protein indhold, da æg er en god kilde til protein, og vil ikke mindske mængden af kød i hver burger.

Andre Overvejelser

At vælge den slankere hakket oksekød, når du foretager din burger, vil ikke blot øge dit protein indtag, men det vil også hjælpe du sænke dit fedt indtag. Mens 95-procent lean burger indeholder 5 gram fedt, herunder 2 gram mættet fedt, 70-procent lean burger har en kæmpestor 12 gram fedt, heraf 5 gram mættet fedt. Det er 18 procent af den daglige værdi for fedt og 24 procent af DV-for mættet fedt. At spise for meget fedt gør dig mere tilbøjelige til at tage på i vægt, og store mængder af mættet fedt kan øge din risiko for højt kolesteroltal og hjertesygdomme.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære